Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
13 octombrie 2017, 14:15 views 5436
Cererile pentru compensațiile la termificare deja pot fi depuse
13 octombrie 2017, 14:15 views 5436

Cererile pentru compensațiile la termificare deja pot fi depuse

Din 15 octombrie, familiile din municipiul Chișinău, care au venituri lunare sub 3000 de lei per persoană, pot cere compensații pentru serviciile de termificare, dar și pentru alte servicii comunale.

O dispoziție în acest sens, semnată de către primarul interimar Nistor Grozavu, a fost publică pe pagina web a Primăriei.

Potrivit dispoziției, persoanele defavorizate social din municipiu pot depune cereri pentru compensarea plății resurselor energetice, pentru compensarea diferenței în urma majorării tarifului pentru transportarea deșeurilor menajere solide, precum și pentru plata volumului de apă suplimentar calculat în sezonul de încălzire 2017-2018.

Persoanele care au beneficiat anterior de asemenea compensații vor depune cereri de confirmare a situației financiare dificile. Cererile în oraș se depun la întreprinderile de gestionare a fondului locativ, iar în suburbii – la primăriile localităților.

Sursa: ipn.md

Cuvinte cheie:

compensații , incalzire

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1918
Populația:
852 locuitori

Ţărăncuţa este un sat din cadrul comunei Chioselia, raionul Cantemir. Localitatea se află la distanța de 29 km de orașul Cantemir și la 146 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 852 de oameni. Satul Ţărăncuţa a fost înființat în anul 1918.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.