Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
25 septembrie 2017, 16:15 views 5365
Săgeți noi la semafoarele din capitală
25 septembrie 2017, 16:15 views 5365

Săgeți noi la semafoarele din capitală

La intersecțiile formate dintr-un drum continuu în îmbinare cu un drum din stînga vor fi instalate săgeți de culoare verde cu vîrful înainte, la semafoarele din partea dreaptă a drumului continuu. Astfel, șoferii în urma unei asigurări temeinice din partea stîngă, vor putea continua deplasarea în direcția săgeții, indiferent de culoarea semaforului.

Lucrări de instalare a săgeților au loc la intersecțiile: București și Șciusev; Traian și Grenoble; Grenoble și Costiujeni; Grenoble și Testemițanu; Hâncești și Spicului; Ismail și Varlaam; Ismail și Columna; Ismail și A. Hâjdeu; V. Lupu și Constituției; Kiev și T. Vladimirescu.

De asemenea, este vorba despre intersecțiile: Albișoara și A. Pușkin; Albișoara și V. Alecsandri; Albișoara și Feredeului; Grădina Botanică și Salcâmilor; Grădina Botanică și Sarmizegetusa; L. Deleanu și N. Costin; Alba Iulia și L. Deleanu; N. Dimo și A. Saharov; V. Lupu și Șt. Neaga; C. Stere și M. Kogălniceanu; C. Stere și A. Șciusev; P. Halippa și A. Cornescu; P. Halippa și A. Mateevici; Pietrarilor și Drumul Viilor.

Sursa: ipn.md

Cuvinte cheie:

semafor , Chisinau

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1443
Populația:
1224 locuitori

Vulcăneşti este un sat din cadrul comunei Cioreşti, raionul Nisporeni. Localitatea se află la distanța de 14 km de orașul Nisporeni și la 63 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1224 de locuitori. Satul Vulcănești a fost menționat documentar în anul 1443.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.