Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
04 august 2017, 11:45 views 4776
În Chișinău au apărut trei „văcuțe” vesele (Foto, Video)
04 august 2017, 11:45 views 4776

În Chișinău au apărut trei „văcuțe” vesele (Foto, Video)

Proiectul de artă urbană nonprofit Chișinău Is ME își propune să facă orașul nostru mai viu și colorat, dar și să aducă zâmbete pe fețele copiilor. Respectiv, seria de picturi și obiecte de artă realizate pe teritoriile spitalelor și clinicelor pediatrice a fost completată cu o nouă capodoperă – „Văcuțele".

Acum, copii internați la Spitalul Clinic Municipal Nr.1, au ocazia să facă cunoștință cu trei văcuțe vesele, care au apărut în curtea spitalului, în preajma secției de pediatrie. Artiștii proiectului Chișinău Is ME au transformat trei bariere de beton sure în niște animăluțe colorate și drăguțe.

Sperăm ca văcuțele zâmbitoare, de culoare albă cu pete negre, să le aducă voie bună copiilor, să îi facă să uite de toate grijile și să îi ducă în lumea poveștilor, unde orice este posibil.

Chisinau is ME, proiectul municipal nonprofit al companiei Simpals, exprimă mulţumiri partenerilor CAPAROL Moldova pentru vopseaua şi sprijinul acordat proiectului.

Sursa: chisinau.me

Cuvinte cheie:

Chisinau , arta , desen

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1463
Populația:
1348 locuitori

Crişcăuţi este un sat şi comună din raionul Donduşeni. Crişcăuţi este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 23 km de orașul Dondușeni și la 203 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1348 de oameni. Satul Crişcăuţi a fost menționat documentar în anul 1463.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.