Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
31 iulie 2017, 11:40 views 4561
Comercianții de vechituri au primit locuri gratuite într-o piață
31 iulie 2017, 11:40 views 4561

Comercianții de vechituri au primit locuri gratuite într-o piață

Comercianții de vechituri din apropiere de Gara Feroviară au fost redirecționați în piața Agrovista, iar potrivit funcționarilor de la Pretura sectorului Centru, doritorilor li s-au oferit locuri gratuite de comerț. Astfel, 90 dintre comercianți au primit locuri la mese, iar 200, la sol.

Din spusele pretorului interimar al Preturii sectorului Centru, Pavel Rusu, mai sunt încă vreo 20 de comercianți, care se împotrivesc schimbărilor.

De asemenea, potrivit funcționarului, zona este deja salubrizată, iar la fața locului se află un angajat al Poliției capitalei și un angajat al Preturii Centru.

Amintim că, săptămîna trecută, un grup de comercianți de vechituri de pe bulevardul I. Gagarin au protestat în fața Primăriei Chișinău împotriva deciziei autorităților de a le interzice să-și vîndă marfa în stradă.

Sursa: realitatea.md

Cuvinte cheie:

Gara Feroviară , piata , comert

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1802
Populația:
524 locuitori

Noroceni este un sat din cadrul comunei Ghetlova, raionul Orhei. Localitatea se află la distanța de 32 km de orașul Orhei și la 70 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 524 de oameni. Satul Noroceni a fost menționat documentar în anul 1802.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.