Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
14 iunie 2017, 14:15 views 5133
A început aplicarea marcajului rutier pe străzile din Chişinău
14 iunie 2017, 14:15 views 5133

A început aplicarea marcajului rutier pe străzile din Chişinău

Lucrările de aplicare a marcajului rutier pe străzile oraşului Chişinău a început. Potrivit Primăriei Chişinău, în prezent, marcajul este aplicat în vopsea simplă şi este executat, prioritar, pe timp de noapte pentru a nu periclita traficul rutier.

De la începutul lucrărilor, în sectorul Botanica a fost aplicat marcaj rutier pe o suprafață de 3546 metri pătrați.

De asemenea, lucrări de pregătire a părții carosabile se desfășoară în toate sectoarele capitalei pentru aplicarea marcajului rutier, iar pe unele străzi recent renovate va fi aplicat un alt tip vopsea, cu o perioadă mai lungă de acțiune. Este vorba despre bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, bd C. Negruzzi și străzile V. Alecsandri, Mihai Viteazul, Alecu Russo și Vadul lui Vodă.

În funcție de condițiile climaterice, în continuare lucrările de marcaj rutier vor fi executate atât ziua, cît și noaptea, pentru a fi finalizate până la sfîrșitul lunii curente.

Sursa: trm.md

Cuvinte cheie:

Chisinau , drum

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1910
Populația:
789 locuitori

Plopi este un sat şi comună din raionul Cantemir. Din componenţa comunei fac parte localităţile Alexandrovca, Hîrtop, Taraclia și Plopi. Localitatea se află la distanța de 10 km de orașul Cantemir și la 127 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 789 de oameni. Satul Plopi a fost înființat în anul 1910.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.