Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
14 decembrie 2016, 11:35 views 5335
Primăria anunță pentru astăzi defrișări de arbori în Capitală
14 decembrie 2016, 11:35 views 5335

Primăria anunță pentru astăzi defrișări de arbori în Capitală

Primăria municipiului Chişinău informează că pe parcursul zilei de mîine, 14 decembrie a.c., pe str. Toma Ciorbă, în perimetrul bd. Ştefan cel Mare şi Sfînt – str. Mitropolit Dosoftei, se vor desfăşura lucrări de defrişare şi curăţare a arborilor.

În special, serviciile municipale de profil vor curăţa şi defrişa arborii care se află într-o stare fitosanitară nesatisfăcătoare, au ramurile uscate şi cu procese de putrefacţie la tulpină sau prezintă pericol real pentru oameni.

În acelaşi timp, informăm opinia publică că în următoarele 2 săptămâni, se vor executa lucrări de curăţare a arborilor în Pădurea-Parc „Rîşcani". De menţionat că în zona respectivă nu vor fi defrişaţi copaci, ci doar e vorba de curăţarea sanitară a copacilor.

În context, reamintim că lucrările de defrişare şi curăţare a copacilor uscaţi, dar şi înlocuirea lor cu puieţi de talie înaltă, vor continua pe întreaga perioadă a repaosului vegetativ, adică pînă în luna aprilie.

Sursa: deschide.md

Cuvinte cheie:

capitala , copac , Chisinau

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1804
Populația:
692 locuitori

Moşeni este un sat din cadrul comunei Vasileuţi, raionul Rîşcani. Localitatea se află la distanța de 24 km de orașul Rîșcani şi la 204 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 692 de locuitori. Satul Moșeni a fost menționat documentar în anul 1804.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.