Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
07 septembrie 2016, 11:30 views 3836
Street’o’Graffia 2016 – primul festival de artă urbană
07 septembrie 2016, 11:30 views 3836

Street’o’Graffia 2016 – primul festival de artă urbană

La 10 septembrie, începînd cu ora 12:00, pe str. Petru Movilă din Chișinău va avea loc un eveniment inedit - primul festival de artă urbană organizat de Senatul Elevilor Liceului A.S.Pușkin. Festivalul va include numeroase activități, printre care sînt mai multe distractive, dar și educaționale.

Cea mai interesantă și neobișnuită parte va fi, desigur, pictarea murală sau graffiti. Cu ajutorul writer-ilor renumiți din Moldova vor fi colorați 230 de metri pătrați de pereți.

În același timp, la festival vor avea loc și jocuri pentru copii, workshopuri prezentate de AO Orașul Meu, o expoziție de fotografii a Chișinăului și un tîrg urban. În programul activităților sportive este prevăzut un meci de street baschet, după care fiecare vizitator va putea învăța bazele de baschet. Mai spre seară este prevăzut un hip-hop dance battle dar și skateboarding show.

Evenimentul se va încheia cu un concert de muzica electronică cu DJ-uri cei mai iubiți din Moldova.

Biletele pot fi cumpărate la magazinul Boardshop (str. Mitr.Varlaam, 75, lîngă ULIM) sau la numărul de telefon 079108030 / 079829777

Printre dintre organizatorii evenimentului se numără organizația Urban Spirit.

Mai multe despre eveniment vedeți în evenimentul de pe Facebook: Street'o'Graffia 2016.

Sursa: diez.md

Cuvinte cheie:

Chisinau , arta , graffiti

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1924
Populația:
26 locuitori

Sadchi este un sat din cadrul comunei Caterinovca din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 21 km de orașul Camenca și la 123 km de Chișinău. Populaţia satului Sadchi alcătuia 26 de oameni în anul 2011. Satul Sadchi a fost înființat în anul 1924.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.