Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
01 februarie 2016, 12:48 views 5730
Troleibuzele din Chișinău, conectate la rețele Wi-Fi
01 februarie 2016, 12:48 views 5730

Troleibuzele din Chișinău, conectate la rețele Wi-Fi

Începînd cu ziua de astăzi, 1 februarie, locuitorii și vizitatorii capitalei vor putea beneficia de internet Wi-Fi gratuit în troleibuze. Anunțul a fost făcut de către directorul Î.M. „Regia Transport Electric Chișinău", Gheorghe Morgoci, în cadrul ședinței de astăzi a serviciilor Primăriei.

„De astăzi, 1 februarie, în troleibuze poate fi utilizat internetul. 25 de unități care circulă pe liniile Chișinăului sînt dotate cu această opțiune", a menționat Gheorghe Morgoci.

Fiecare troleibuz dotat cu rețele de internet Wi-Fi are inscripții pe parbriz și ușile din mijloc ce informează călătorii despre acest lucru.

Tenderul anunțat de RTEC a fost cîștigat de compania „Pro business" din Bălți. Conform contractului, compania în cauză, pînă la 1 august curent, trebuie să doteze 192 de troleibuze de tip nou din capitală cu rețele de Wi-Fi gratuit.

Unitățile de transport deja conectate la internet au fost repartizate pe toate liniile principale din Chișinău.

Sursa: www.noi.md

Cuvinte cheie:

internet , troleibuz , Chisinau

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1925
Populația:
300 locuitori

Florica este un sat din cadrul comunei Coşcalia, raionul Căuşeni. Localitatea se află la distanța de 40 km de orașul Căușeni și la 67 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 300 de oameni. Satul Florica a fost întemeiat în anul 1925.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.