Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
25 ianuarie 2016, 11:07 views 6751
Anunţul autorităţilor municipale privind salariile bugetarilor
25 ianuarie 2016, 11:07 views 6751

Anunţul autorităţilor municipale privind salariile bugetarilor

Angajaţii din sfera bugetară vor primi salariile până la sfârşitul acestei săptămâni. Anunţul a fost făcut de şefa Direcţiei Finanţe a Primăriei, Veronica Herţa.

"A fost schimbat sistemul informaţional, au apărut unele defecţiuni tehnice. Urmează să fie plătite salariile tuturor angajaţilor din sfera bugetară până la sfârşitul săptămânii", a precizat Veronica Herţa, în cadrul şedinţei serviciilor Primăriei.

PUBLIKA.MD aminteşte că, anterior, ministrul Finanţelor a declarat că salariile şi plăţile sociale întârzie să fie achitate pentru că nu toate instituţiile publice au însuşit noua procedură de efectuare a transferurilor naţionale după ce a fost introdus codul IBAN. Însă a dat asigurări că sunt bani disponibili în Bugetul de Stat.

Din acest an, a devenit obligatorie utilizarea codului IBAN pentru plata salariilor bugetarilor, a indemnizaţiilor, dar şi a taxelor de stat, mecanism creat pentru a diminua riscul transferurilor eronate.

Sursa: www.publika.md

Cuvinte cheie:

salarii , buget , Chisinau

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1727
Populația:
787 locuitori

Molochișul Mare este un sat și comună din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 12 km de orașul Rîbnița și la 116 km de Chișinău. Populaţia satului Molochișul Mare alcătuia 787 de oameni în anul 2012. Satul Molochișul Mare a fost menționat documentar în anul 1727.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.