Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
02 octombrie 2015, 17:04 views 7396
Muncitorii ÎM „EXDRUPO” îşi bat joc de banii oamenilor!
02 octombrie 2015, 17:04 views 7396

Muncitorii ÎM „EXDRUPO” îşi bat joc de banii oamenilor!

„Nu ştiam că sunt efectuate lucrări de asfaltare pe această stradă, nu văzusem nici un indicator instalat. Când am ajuns aici am rămas fără cuvinte. Muncitorii turnau asfaltul pe pământ, fără măcar să măture. Dezastru total, la prima ploaie va fi umflat tot în sus. L-am atenţionat pe unul dintre muncitori şi acela mi-a zis să nu-mi fac griji că toarnă asfaltul gros şi va ţine. Îşi bat joc de banii oamenilor!", a spus Alexandru Grigorii.

Am încercat să luăm legătura cu administraţia ÎM „EXDRUPO", dar atât directorul Efim Cheptănari, cât şi adjunctul lui, Ştefan Racu, nu au răspuns la telefon. În schimb, Direcţia generală transport public şi căi de comunicaţie din cadrul Primăriei Chişinău s-a dovedit a fi receptivă. Oleg Caraman, specialist principal al Direcţiei, a confirmat că la faţa locului se află muncitorii ÎM „EXDRUPO".

„Pe strada Negreşteni se află echipa ÎM „EXDRUPO", care îndeplineşte lucrări de reparaţie a îmbrăcămintei asfaltice. De calitatea lucrărilor răspunde până la urmă ÎM „EXDRUPO" şi dacă au făcut necalitativ, vor trebui să le remedieze sau nu vor fi achitate. Relaţiile noastre cu ÎM „EXDRUPO" sunt pe bază de contract şi dacă antreprenorul a încălcat prevederile tehnologice, are de tras urmările", a precizat Oleg Caraman.

De menţionat că paralel cu strada Negreşteni, muncitorii ÎM „EXDRUPO" efectuează astăzi lucrări de plombare şi asfaltare inclusiv pe strada Tăbăcăria Veche.

Sursa: jurnal.md

Cuvinte cheie:

munca , bani

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1905
Populația:
1027 locuitori

Alexeevca este un sat şi comună din raionul Ungheni. Din componenţa comunei fac parte localităţile Săghieni, Alexeevca și Lidovca. Localitatea se află la distanța de 25 km de orașul Ungheni și la 101 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1027 de oameni. Satul Alexeevca a fost menționat documentar în anul 1905.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.