Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
16 februarie 2015, 10:04 views 8057
În Chișinău un copac s-a prăbuşit peste o maşină
16 februarie 2015, 10:04 views 8057

În Chișinău un copac s-a prăbuşit peste o maşină

Un copac de câţiva zeci de metri înălţime a căzut peste o maşină şi a fost cât pe ce să-l strivească pe şofer. Conducătorul auto a reuşit să evite tragedia şi arborele i-a avariat doar automobilul. Din cauza accidentului, în această după-amiază pe traseu s-a creat un ambuteiaj kilometric.

Totul s-a întâmplat în sectorul Botanica al capitalei. Speriat, şoferul povesteşte că circula pe strada Munceşti şi la un moment dat a văzut cum cădea copacul. A frânat, dar nu a reuşit să evite impactul. Şi-a făcut cruce când a văzut că a scăpat fără nicio zgârietură. Alţi şoferi care circulau pe aceeaşi stradă au sărit imediat în ajutor.

Reprezentanţii de la Spaţii Verzi nu au fost de găsit pentru a comenta. Poliţiştii au deschis o anchetă pe marginea acestui caz.

Sursa: jurnal.md

Cuvinte cheie:

automobil , copac , Chisinau , pericol

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1898
Populația:
67 locuitori

Iezărenii Noi este un sat din cadrul comunei Iezărenii Vechi, raionul Sîngerei. Satul Iezărenii Noi se află la distanța de 9 km de orașul Sîngerei și la 110 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 67 oameni. Localitatea a fost înființată în anul 1898.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.