Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
13 octombrie 2014, 15:33 views 9032
Cum vor activa instituţiile medico-sanitare la 14 octombrie
Foto: semia.md
13 octombrie 2014, 15:33 views 9032

Cum vor activa instituţiile medico-sanitare la 14 octombrie

14 octombrie, cînd este sărbătorit Hramul Chişinăului, este zi nelucrătoare pentru Ministerul Sănătăţii şi pentru instituţiile medico-sanitare republicane şi cele de învăţămînt medical amplasate în municipiul Chişinău. Un ordin în acest sens a fost emis de către ministerul sănătăţii, Andrei Usatîi, transmite IPN.

Conducătorii instituţiilor medico-sanitare publice vor numi personalul de gardă, care va lucra în regimul zilelor obişnuite. În policlinici va fi de serviciu cîte un singur medic de familie, iar urgenţele stomatologice vor fi tratate la spital.

Ministerul a dispus să fie asigurate rezervele necesare de medicamente şi consumabile pentru activitatea instituţiilor subordonate.

Sursa: ipn.md

Cuvinte cheie:

medicina , Chisinau , sarbatoare , munca , odihna

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1856
Populația:
462 locuitori

Broșteni este o localitate-centru de comună din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Broșteni este unicul sat din comuna cu același nume. Localitatea se află la distanța de 30 km de orașul Rîbnița și la 132 km de Chișinău. Conform datelor anului 2011 populația satului constituia 462 de oameni. Satul Broșteni a fost menționat documentar în anul 1856.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.