Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
13 noiembrie 2015, 15:32 Muzica clasica views 7697
Supriza plăcută pentru locuitorii Bălţiului care circulă cu troleibuzul
13 noiembrie 2015, 15:32 Muzica clasica views 7697

Supriza plăcută pentru locuitorii Bălţiului care circulă cu troleibuzul

Pasageri ademeniţi cu internet. Locuitorii muncipiului Bălţi, care vor călători cu troleibuzul, vor avea parte de internet gratuit.

Cei mai mulţumiti de acest serviciu sunt tinerii, care spun că astfel, vor avea mai mult timp pentru navigare şi informare.

Deocamdată, doar patru troleibuze au fost dotate cu dispozitive wireless.

Călătorii pot accesa internetul imediat după ce au urcat în troleibuz, însă utilizatorii vor putea intra în reţea doar o singură dată în 24 de ore.

"Intru la setări şi aleg reţeaua de internet. În cazul nostru alegem troleibuzul numărul 2, după care intru pe o reţea de socializare pe care am un cont. S-a conectat şi sunt întrebat dacă accept să primesc publicitate. Apoi automat s-a deschis site-ul balti.md", a explicat administratorul companiei de publicitate, Alexandru Brânziuc.

Locuitorii oraşului salută această iniţiativă.

Conducerea Întreprinderii Municipale "Transport Electric" din Bălţi spune că acest serviciu a fost oferit gratuit de către o companie de publicitate, cu scopul de a-şi promova produsele şi serviciile.

"Sperăm că numărul pasagerilor va crește, îndeosebi vom atrage tineretul care e dependent de rețelele de socializare", a spus directoril interimar IM "Regie transport-electric", Serghei Avramenco.

Potrivit administraţiei, până la sfârşitul acestei luni, toate cele 28 de troleibuze din oraş vor dispune de internet gratuit.

În total, prestarea acestor servicii îl vor costa pe agentul economic aproximativ 8.000 de lei lunar.

Sursa: www.publika.md

Cuvinte cheie:

Balti , internet , troleibuz

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1437
Populația:
3131 locuitori

Tabani este un sat şi comună din raionul Briceni. Tabani este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 3131 de oameni. Prima atestare documentară a satului Tabani datează din anul 1437 cînd acesta se afla în proprietatea boierului Mihail de la Dorohoi.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.