Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
06 martie 2012, 09:57 views 4943
06 martie 2012, 09:57 views 4943

Nina Ştanski: Chişinăul nu a propus niciun proiect nou referitor la reintegrare

Ministrul Afacerilor Externe al autoproclamatei RMN, Nina Ştanski, a relatat astăzi despre rezultatele întrevederii de la Dublin cu colegii de la Chișinău.

Ştanski a subliniat că, în cadrul negocierilor în format „5+2” din capitala Irlandei, „reprezentanţii Moldovei iarăşi au propus ca problema privind egalitatea părţilor în procesul de reglementare să fie exclusă din agendă”. Potrivit lui Ştanski, „după runda de negocieri desfăşurată toamna trecută la Vilnius, OSCE a propus un şir de variante de compromis privind această problemă, însă ele, de asemenea, au fost respinse de partea moldovenească”, relatează „Novîi Reghion”.

Nina Ştanski a mai precizat că partea moldovenească nu a prezentat la Dublin niciun fel de proiecte noi privind reintegrarea Transnistriei.


Sursa: noi.md

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1534
Populația:
863 locuitori

Grăseni este un sat din cadrul comunei Todireşti, raionul Ungheni. Localitatea se află la distanța de 18 km de orașul Ungheni și la 95 km de Chișinău. Conform datelor recensământului din anul 2004, populaţia satului constituiae 863 de oameni. Satul Grăseni a fost menționat documentar în anul 1534 cu denumirea Greceni.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.