Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
06 iulie 2022, 12:30 views 1346
Moldova și Belarus vor continua să dezvolte o cooperare reciproc avantajoasă
Foto: noi.md
06 iulie 2022, 12:30 views 1346

Moldova și Belarus vor continua să dezvolte o cooperare reciproc avantajoasă

La Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene al Republicii Moldova a avut loc o întrevedere între Ambasadorul Extraordinar și Plenipotențiar al Republicii Belarus în Republica Moldova, Anatolii Kalinin, cu Secretarul de stat al Ministerului Afacerilor Externe al Republicii Moldova, Ruslan Bolbocean.

Potrivit Ambasadei Belarusului la Chișinău, părțile au făcut un schimb de opinii pe teme de actualitate de pe agenda regională și internațională, au discutat o serie de probleme de cooperare bilaterală între Republica Moldova și Belarus.

În cadrul întrevederii, a fost subliniat faptul că relațiile moldo-belaruse tradițional poartă un caracter prietenos și pragmatic și a fost confirmat interesul pentru dezvoltarea lor ulterioară.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

Moldova , Belarus , cooperare

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1466
Populaţia:
781 locuitori

Horodişte este un sat şi comună din raionul Rezina. Satul are o suprafaţă de circa 1.40 kilometri pătraţi, cu un perimetru de 6.31 km. Din componenţa comunei fac parte localităţile Slobozia-Horoişte şi Horodişte. Satul Horodişte este situat la o distanţă de 36 km de oraşul Rezina şi la 85 km de Chișinău.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.