02 octombrie 2013, 10:12 Sport views 5821
02 octombrie 2013, 10:12 Sport views 5821

Moldovenii de la FC „Moldova” - campioană la Montréal


Foto: trm.md

 Echipa de fotbal „Moldova", formată din migranţi moldoveni stabiliţi în Canada, a cîştigat Cupa la Campionatul sportiv „Concordia", organizat de Asociaţia Regională de Fotbal din Canada.

Solicitat de trm.md, Anatolie Zlotea, preşedintele echipei FC „Moldova", a menţionat că acest campionat este unul dintre cele mai prestigioase și bine organizate din regiune, relatează trm.md.

În cadrul meciurilor desfăşurate pe 28 septembrie, la Montréal, echipa moldovenilor a învins în meciul final cu scorul de 1:0 , surclasînd echipa „Boca", formată din jucători originari din America de Sud, prin golul înscris din lovitură liberă de antrenorul-jucător Sergiu Darie.

FC "Moldova" a participat pentru prima dată la acest campionat. Premiera a fost de bun augur, echipa acumulând în faza competițională 49 de puncte cu 16 victorii, o egalitate și o înfrîngere.

Sursa: trm.md

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1927
Populația:
589 locuitori

Hitreşti este un sat din cadrul comunei Sărata Veche, raionul Făleşti. Localitatea se află la distanța de 7 km de orașul Fălești și la 123 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 589 de oameni. Satul Hitreşti a fost menționat documentar în anul 1927.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.