23 august 2013, 12:35 Sport views 8287
23 august 2013, 12:35 Sport views 8287

Sportivii din Rîbnița vor evolua la Campionatul Mondial de lupte universale


Foto: nr2.ru

Trei sportivi din orașul Rîbnița au devenit cîștigătorii Campionatului European de lupte universale, care s-a încheiat recent în Kaluga, Rusia.

În categoria de lupte universale ușoare Marat Sedîh (greutatea 65 kg) a cîștigat medalia de argint, pierzînd în finală în fața luptătorului rus Alexandr Liubakov 2 puncte. Anastasia Berlean a luat bronzul, în timp ce Evghenii Juravlev, de asemenea, a fost al treilea în categoria de greutate peste 95 kg.

În finala de cinci runde Marat Sedîh a pierdut în fața rusului Evghenii Ignatiev, și a cîștigat medalia de argint la Campionatul European de lupte universale la juniori între 18-20 ani.

Anastasia Berlean, de asemenea, a cedat în finală atletei Natalia Maloletkinf, cîștigînd medalia de argint la categoria de greutate de 70 kg.

Evghenii Juravlev a pierdut în semifinale în fața sportivului azer Gazanfar Namazov și a cîștigat medalia de bronz.

Toți cei trei atleți din Rîbnița au cîștigat dreptul de a participa la Campionatul Mondial de lupte universale, care va avea loc între 7 - 10 octombrie 2013.

 

Sursa: nr2.ru

Cuvinte cheie:

moldovenii , Campionat , lupta

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1859
Populația:
6200 locuitori

Hlinaia este un sat şi comună din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Hlinaia este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 14 km de orașul Slobozia și la 111 km de Chișinău. Populaţia satului Hlinaia alcătuia 6200 de oameni în anul 2007. Satul Hlinaia a fost atestat documentar în anul 1859.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.