18 februarie 2024, 11:00 Sport views 1091
Anastasia Nichita, desemnată
18 februarie 2024, 11:00 Sport views 1091

Anastasia Nichita, desemnată "Cea mai bună în Europa"

Luptătoarea Anastasia Nichita, a fost recent onorată cu titlul de "Cea Mai Bună Luptătoare a Anului 2023" în Europa, un premiu deosebit de prestigios în lumea sportului, transmite Noi.md

Despre aceasta anunță însăși sportiva, menționînd că, recunoașterea ei ca cea mai bună luptătoare reprezintă o realizare semnificativă.

Anastasia a exprimat uimire și gratitudine pentru această distincție, remarcînd faptul că, dintre toate sportivele care practică luptele, ea a fost cea aleasă pentru acest titlu.

"N-am reușit să obțin o medalie la acest campionat european în schimb am primit ceva mai mult,titlul de “CEA MAI BUNĂ LUPTĂTOARE A ANULUI 2023 DIN EUROPA “.Reacția mea a fost pur și simplu Wow ,dintre toate fetele care practică luptele anume eu am fost nominalizată. Am acceptat trauma pe care am primit-o drept o lecție și am luat doar partea pozitivă din toată povestea asta ,așa a trebuit să se întîmple și bine că nu mai rău .Abia aștept să mă fac bine și să pot începe pregătirea pentru Jocurile Olimpice ! (N-am putut fi prezentă la premiere de aceea distincția am primit-o în cameră).", a spus sportiva.

Amintim, luptătoarea Anastasia Nichita a suferit o traumă în timpul Campionatului European de Lupte de la București. Drept urmare, aceasta nu va mai putea lupta în semifinala competiției.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

Anastasia Nichita , sport , premiu

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1620
Populația:
870 locuitori

Dubna este un sat şi comună din raionul Soroca. Dubna este unicul sat din comuna cu acelaşi nume, la distanța de 25 km de orașul Soroca și la 145 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 870 de oameni. Satul Dubna a fost menționat documentar în anul 1620.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.