12 aprilie 2023, 14:00 Sport views 1729
În Moldova a avut loc al doilea turneu internațional de karate Bars Cup
12 aprilie 2023, 14:00 Sport views 1729

În Moldova a avut loc al doilea turneu internațional de karate Bars Cup

La Chișinău a avut loc al doilea Turneu Internațional de karate pentru copii Bars Cup.

După cum a anunțat pentru Noi.md directoarea Clubului de karate "Bars", Svetlana Prisecari, la campionat au participat reprezentanți ai patru țări: Ucraina, România, Azerbaidjan și Moldova. În același timp, reprezentanții Azerbaidjanului au participat la turneul din țara noastră pentru prima dată în istoria dezvoltării karate în Moldova.

”Esența turneului constă în faptul că echipele formate din cinci persoane, așa-numiții "cinci magnifici", au identificat deținătorii Cupei principale și seturilor de medalii. Am încercat pe cît posibil să atragem tinerii, generația noastră viitoare. În prezent, karate a început să se dezvolte activ în țara noastră. În cadrul federației avem peste 15 cluburi în toată Moldova. Țara noastră a început să obțină succese la turneele de nivel înalt, precum Campionatul European de Karate WKF, Campionatul Mondial și altele", a spus Svetlana Prisecari.

De menționat că, conform rezultatelor turneului, cele mai multe medalii au cîștigat trei cluburi moldovenești: Bars Karate Club (Chișinău) - 13 medalii de aur, 8 de argint, 7 de bronz, Maestrul Prim (Chișinău) - 12 de aur, 11 de argint, 16 de bronz și Bars Bălți WKF (Bălți) - 10 de aur, 8 de argint și 16 de bronz.

Rezultatele oficiale generale ale turneului de karate Bars Cup, pot fi vizualizate mai jos.

 

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

turneu , karate , sport

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1709
Populația:
947 locuitori

Zăzuleni este un sat din cadrul comunei Popencu din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 29 km de orașul Rîbnița și la 91 km de Chișinău. Populaţia satului Zăzuleni alcătuia 947 de oameni în anul 2012. Satul Zăzuleni a fost menționat documentar în anul 1709.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.