05 decembrie 2022, 18:30 Sport views 1179
Au devenit cunoscuți cîștigătorii noilor lupte de box profesionist
05 decembrie 2022, 18:30 Sport views 1179

Au devenit cunoscuți cîștigătorii noilor lupte de box profesionist

O nouă seară feerică de box profesionist, organizată "Arena Boxing Promotiion", Federația de Box din Moldova și promotorul albanez Albi Sorra, a avut loc în seara zilei de 2 decembrie la complexul sportiv al Universității de Stat de Cultură Fizică și Sport.

Spectatorii au asistat la opt lupte fără compromisuri care s-au încheiat prin victorii la puncte, dar și prin KO. La lupte au participat boxeri din Turcia, România, Armenia, Kîrgîzstan și Moldova.

În rivalitatea dintre gazdele ringului, cîștigători au devenit: Ghenadie Gîtlan – în lupta cu Marius Timofti, Anatoli Konopliov – în fața lui Vladislav Gaureac și Andrey Kiriakov – în fața lui Igor Radionov.

În luptele internaționale, boxerii moldoveni la fel au ieșit învingători: Evgheni Șabazov – în fața kîrgîzului Elamon Temirov, Kvintilian Lîsîi – în fața românului Marius Tanca Ion, Victor Lukaș - în fața lui Liviu Nicolae din România și Romik Airapetean – în disputa cu Mustafa Karlikli Atakan din Turcia.

Oaspetele din Armenia Yuriy Sakunts l-a învins pe moldoveanul Ivan Sulac.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

box , sport

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1431
Populația:
466 locuitori

Mihăileni este un sat şi comună din raionul Briceni. Comuna Mihăileni se află la o distanță de 24 km de oraşul Briceni, 35 km de staţia de cale ferată Ocniţa și 216 km de Chișinău. Din componenţa comunei fac parte două localităţi: Mihăileni şi Grozniţa. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 466 locuitori. Prima atestare documentară a satului Mihăileni datează din 15 iunie 1431.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.