11 august 2021, 16:00 Sport views 2336
Sheriff Tiraspol a reușit să ajungă în play-off-ul Ligii Campionilor
11 august 2021, 16:00 Sport views 2336

Sheriff Tiraspol a reușit să ajungă în play-off-ul Ligii Campionilor

Sheriff Tiraspol a învins Crvena Zvezda cu scorul general de 2-1 și s-a calificat în play-off-ul Ligii Campionilor.

Campioana Moldovei și-a asigurat totodată cel puțin participarea în grupele Ligii Europei, transmite Noi.md cu referire la tv8.md.

În returul de la Tiraspol din 10 august, galben-negrii s-au impus cu scorul de 1-0, iar singurul gol al partidei a fost marcat de Danilo Arboleda, în minutul 45+2.

În turul disputat la Belgrad, Sheriff a încheiat meciul la egalitate, scor 1-1. Pentru a ajunge în această fază a competiției, Sheriff a mai trecut de Teuta (Albania) cu scorul general de 5-0 și de Alashkert (Armenia), scor general 4-1.

În play-off-ul UCL, formația tiraspoleană va juca cu Dinamo Zagreb (Croația). Primul meci va avea loc la Tiraspol, pe 17 august, iar returul – în deplasare, pe 24 august.

Campioana Moldovei este pentru a treia oară în istorie în play-off-ul Champions League, după ce a mai reușit această performanță în sezoanele 2009/10 și 2010/11. Totodată, formația tiraspoleană în premieră trece de trei tururi preliminare în Liga Campionilor.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

Sheriff , Liga Campionilor

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1830
Populația:
41 locuitori

Schinenii Noi este un sat din cadrul comunei Schineni, raionul Soroca. Localitatea se află la distanța de 25 km de orașul Soroca și la 165 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 41 de oameni Satul Schinenii Noi a fost menționat documentar în anul 1830.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.