13 aprilie 2018, 12:15 Sport views 3778
A început Campionatul Republican de Box printre elevi (Video)
13 aprilie 2018, 12:15 Sport views 3778

A început Campionatul Republican de Box printre elevi (Video)

La Orhei, în aceste zile, se desfășoară Campionatul Republicii Moldova la Box 2018 printre tinerii de 13-14 ani.

Campionatul, care se desfășoară în perioada 11-14 aprilie, a întrunit 145 de boxeri din 19 echipe venite din toate colțurile republicii.

Bătălia se dă în cadrul a 19 categorii de greutate, iar potrivit lui Anatoli Kaigorodov, membru al prezidiului Federației de Box din Republica Moldova, marii cîștigători ai Campionatului vor avea posibilitatea să reprezinte țara noastră la Campionatul European de Box care se va desfășura în perioada 20-29 mai la Albena, Bulgaria.

„Noi îi urmărim pe toți sportivii, iar eu cred că boxerii noștri au o pregătire foarte bună. Timp de 15 ani, sportivii din Moldova au devenit campioni europeni la box", a menționat Kaigorodov.

Mai mult decît atît, boxerii moldoveni revin cu medalii și premii de la fiecare campionat european.

„Sînt sigur că și campionatul din acest an va descoperi noi sportivi care în viitor ar putea revenit de la campionatele europene cu medalii, reprezentînd cu demnitate țara noastră la competițiile internaționale", a adăugat membrul prezidiului Federației de Box din Republica Moldova.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

box , Campionat , Orhei

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1443
Populația:
3707 locuitori

Ciuciulea este un sat şi comună din raionul Glodeni. Ciuciulea este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 13 km de oraşul Glodeni şi la 171 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 3707 oameni. Satul Ciuciulea a fost menționat documentar în anul 1443.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.