09 decembrie 2017, 11:20 Sport views 5021
Serghei Uscov a cîștigat bronzul la Europenele de taekwondo
09 decembrie 2017, 11:20 Sport views 5021

Serghei Uscov a cîștigat bronzul la Europenele de taekwondo

Luptătorul de taekwondo Serghei Uscov a cucerit medalia de bronz la Campionatul European, care se desfășoară în Bulgaria, transmite IPN.

Sportivul de 18 ani a concurat în categoria 58 kg, unde a obținut 3 victorii cu Stanislav Denisov (Rusia), Ilya Kokshyntsau (Belarus) și colegul său de la națională, Vadim Dimitrov. În penultimul act, Uscov a fost învins de viitorul campion, rusul Mihail Artamonov.

Tot la 58 kg, fostul campion european Stepan Dimitrov a fost eliminat în prima rundă, fiind învins de rusul Vladimir Grițenko. De asemenea în prima rundă, Tatiana Țâmbalari i-a cedat irlandezei, Shauna Bannon.

Sursa: www.ipn.md

Cuvinte cheie:

medalie , taekwondo , Campionat

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1679
Populația:
1075 locuitori

Horodişte este un sat şi comună din raionul Donduşeni. Horodişte este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Satul Horodişte este situat la o distanţă de 16 km de oraşul Donduşeni şi la 252 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 1075 de oameni. Prima atestare documentară a satului Horodişte datează din anul 1679.  

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.