04 mai 2017, 14:45 Sport views 62058
Moldoveanca a devenit tripla campioana a Rusiei la baschet (Video)
04 mai 2017, 14:45 Sport views 62058

Moldoveanca a devenit tripla campioana a Rusiei la baschet (Video)

Moldoveanca Natalia Vieru a devenit tripla campioana a Rusiei la baschet. Sportiva noastra a cucerit un nou titlu cu clubul Ekaterinburg. Meciul decisiv a fost unul dramatic.

Ekaterinburg si Dinamo Kursk au luptat cot la cot in seria finala din Premier-Liga Rusiei. A fost nevoie de toate cele 5 partide pentru a decide campioana. In duelul decisiv, Ekaterinburg a reusit sa smulga victoria pe final, scor 83 la 82.

Natalia Vieru a devenit tripla campioana a Rusiei la baschet, avand doua trofee cucerite cu Ekaterinburg si unul cu clubul Sparta. Impreuna cu colegele de echipa, moldoveanca a transmis un mesaj fanilor.

"În fiecare meci, simţim suportul vostru. Este un stimulent pentru a cuceri noi culmi. "

In cariera sa, Natalia Vieru a fost de 4 ori campioana a Euroligii, cu diverse echipe, iar in anul 2012 – campioana a Slovaciei, cu gruparea Kosice.

Sursa: protv.md

Cuvinte cheie:

sport , campion , Rusia , baschet

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1787
Populația:
951 locuitori

Pohorniceni este un sat şi comună din raionul Orhei. Pohorniceni este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 4 km de orașul Orhei și la 50 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 951 de oameni. Satul Pohorniceni a fost menționat documentar în anul 1787.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.