04 martie 2017, 11:20 Sport views 45820

04 martie 2017, 11:20 Sport views 45820

"Manchester United" le va achita fanilor vizele

"Manchester United" va achita taxa de 120 de euro pentru viza rusă fiecărui microbist, care va veni să sprijine clubul său la meciul important din Europa League, ce se va desfășura la Rostov-pe-Don.

Meciul din optimile de finală ale Europa League, dintre echipele "Rostov" - "Manchester United", va avea loc pe 9 martie, pe teritoriul Rusiei, iar fanii clubului vor trebui să obțină vize pentru a viziona meciul din tribunele stadionului "Olimp-2." Clubul de Fotbal este gata să achite cîte 120 de euro, taxele pentru vizele rusești, fiecărui microbist care va veni pentru a sprijini echipa sa, comunică ziarul Independent.

Solicitanții vor trebuie să se adreseze de sine stătător la Centrul de Vize din Manchester și să-i ofere clubului documentele pentru rambursarea cheltuielilor pentru vize. Meciul retur este programat pentru ziua de 16 martie, la Manchester. La rîndul său, FC "Rostov" s-a oferit să-i ajute la obținerea vizelor britanice pe fanii ruși, care vor călători în Marea Britanie.

Cuvinte cheie:

viza , sport , fotbal

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1846
Populația:
1079 locuitori

Tîrgul-Vertiujeni este un sat şi comună din raionul Floreşti. Tîrgul-Vertiujeni este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 33 km de orașul Florești și la 143 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1079 de oameni. Satul Tîrgul-Vertiujeni a fost menționat documentar în anul 1846.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.