16 decembrie 2016, 11:15 Sport views 5271
A fost acordat primul penalti în urma analizei video (Video)
16 decembrie 2016, 11:15 Sport views 5271

A fost acordat primul penalti în urma analizei video (Video)

În istoria fotbalului mondial a fost consemnat primul penalti acordat în urma analizei video, relatează MOLDPRES cu referire la surse electronice.

Evenimentul s-a produs în timpul meciului Atletico Nacional (Columbia) - Kashima Antlers, prima semifinală a Cupei Mondiale, rezervată cluburilor, care se desfășoară în Japonia. În minutul 27, cînd, la executarea unei lovituri libere, Orlando Berrio l-a călcat pe picior în careu pe Daigo Nishi, jucătorul echipei japoneze.

Informat dintr-un studio în care se urmăresc reluările video ale fazelor, arbitrul Viktor Kassai a oprit meciul, a mers la margine pentru a vedea şi el înregistrarea, apoi a dictat penalti pentru echipa japoneză. Șoma Doi a marcat fără probleme din lovitura de la 11 metri.

Arbitrajul asistat de tehnologia video este testat în premieră la actuala ediţie a Cupei Mondiale a cluburilor. Pînă la urmă Kașima Antlers s-a impus cu scorul de 3-0, iar cel mai frumos gol a fost marcat de Yasuşi Endo.

În cea de-a doua semifinală, Real Madrid (Spania) se va confrunta joi cu formaţia mexicană Club America din Ciudad de Mexico.

Marea finală a Mondialului cluburilor este programată pe 18 decembrie la Yokohama.

Sursa: moldpres.md

Cuvinte cheie:

fotbal , sport , penalty

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1636
Populația:
750 locuitori

Bădragii Vechi este un sat şi comună din raionul Edineţ. Bădragii Vechi este unicul sat din comună. Satul este aşezat pe malul rîului la o distanță de 24 km de oraşul Edineţ, la 35 km de staţia de cale ferată Lipcani şi la 225 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 750 de oameni. Prima atestare documentară a localităţii o găsim într-un document din 13 februarie 1636.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.