26 noiembrie 2016, 12:10 Sport views 2513
Milsami a revenit pe prima poziție în Divizia Națională
26 noiembrie 2016, 12:10 Sport views 2513

Milsami a revenit pe prima poziție în Divizia Națională

Milsami Orhei a revenit pe prima poziție în Divizia Națională. Asta după ce echipa antrenată de Andrian Sosnovschi a dispus astăzi, 25 noiembrie, de Academia, cu scorul 2-0, în cadrul etapei a 16-a. transmite IPN.

Nigerianul Yero Bello a înscris cele două goluri în minutele 54 și 90+3, fiind la primele reușite în campionatul Moldovei. Milsami s-a distanțat la 2 puncte de Sheriff, care mâine va întâlni Zimbru, la Chișinău. Pe locul 3 a urcat Zaria Bălți, învingătoare 3-0 cu FC Ungheni. Gheorghe Boghiu a reușit dubla până la pauză, iar Alexandru Grosu a stabilit scorul final în minutul 88.

În fine, Saxan a evitat ultima poziție, după 2-0 cu Petrocub-Hîncești. Fofana și Puntus au punctat pentru gazde. Pentru mâine este programat și meciul dintre Dacia și Speranța.

Sursa: www.ipn.md

Cuvinte cheie:

fotbal , sport , Milsami

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1479
Populația:
935 locuitori

Cenuşa este un sat din cadrul comunei Roşietici, raionul Floreşti. Situat pe malul drept al rîului Răut, satul Cenuşa se află la 16 km de oraşul Floreşti şi la 111 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 935 de oameni. Satul este menționat documentar în anul 1479 cu denumirea Borodniceni.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.