01 aprilie 2016, 15:00 Sport views 6806
Luptătorii moldoveni au cucerit 7 medalii în Ucraina (Foto)
01 aprilie 2016, 15:00 Sport views 6806

Luptătorii moldoveni au cucerit 7 medalii în Ucraina (Foto)

Lotul Moldovei a avut o prestaţie bună la campionatul deschis al Ucrainei la taekwondo WTF.

Cu medalia de aur s-au învrednicit Stepan Dimitrov (la categoria de greutate 58 kg), Nichita Ursu (63 kg), Vadim Dimitrov (54 kg) şi Ana Ciuchitu (62 kg). „Îmi era greu, dar până la urmă, cu caracter, cu experienţă, cu voinţă, am câştigat", a declarat la conferinţa de presă Stepan Dimitrov.

La Ukraine Open Cup de la Lvov au participat peste 400 de sportivi din 20 ţări. Moldovenii s-au afirmat şi la juniori, reuşind să câştige alte 2 medalii de aur şi una de argint. La final, Moldova a ocupat locul 3 în clasamentul general pe echipe, cu cele 7 medalii obţinute. „Tricolorii" vor pleca în luna mai la Campionatul European de taekwondo WTF, în Elveţia.

Sursa: ipn.md

Cuvinte cheie:

medalie , Campionat , taekwondo

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1877
Populația:
405 locuitori

Hîrtop este un sat şi comună din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Din componenţa comunei fac parte localităţile Bruslachi, Mocreachi, Hîrtop și Marian. Localitatea se află la distanța de 15 km de orașul Grigoriopol și la 65 km de Chișinău. Populaţia satului Hîrtop alcătuia 405 oameni în anul 2007. Satul Hîrtop a fost menționat documentar în anul 1877.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.