06 martie 2016, 10:06 Sport views 6169
Moldova a învins şi Malta cu 3-0 la Cupa Davis
06 martie 2016, 10:06 Sport views 6169

Moldova a învins şi Malta cu 3-0 la Cupa Davis

Naţionala de tenis a Moldovei a mai făcut un pas spre revenirea în grupa a doua a zonei euro-africane a Cupei Davis. După 3-0 cu San Marino, „tricolorii" au învins cu acelaşi scor şi Malta, transmite IPN.

Aflat la debut, Andrei Şoltoianu l-a învins pe Bradley Callus, cu 6-2, 6-3, în primul duel moldo-maltez. Apoi, numărul 1 al Moldovei nu a avut probleme cu Bernard Cassar, scor 6-0, 6-1. În fine, duetul Radu Albot/Andrei Ciumac a dispus de Bradley Callus/ Bernard Cassar, cu 6-3, 6-2.

În meciul decisiv, Moldova va întâlni Grecia sau gazda competiţiei, Estonia. Învingătoarea partidei din play-off va promova în grupa a doua a zonei euro-africane a Cupei Davis. Naţionala de tenis a Moldovei este reprezentată de Radu Albot, Andrei Ciumac, Alexandru Cozbinov şi Andrei Şoltoianu.

Sursa: www.noi.md

Cuvinte cheie:

tenis , Cupa Davis , Malta

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1574
Populația:
8 locuitori

Iagorlîc este un sat din cadrul comunei Goian din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 14 km de orașul Dubăsari și la 58 km de Chișinău. Populaţia satului Iagorlîc alcătuia 8 oameni în anul 2011. Satul Iagorlîc a fost menționat documentar în anul 1574.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.