26 ianuarie 2016, 15:02 Sport views 5856
Turneul de badminton ”Cupa de iarnă” a reunit circa 100 de sportivi
26 ianuarie 2016, 15:02 Sport views 5856

Turneul de badminton ”Cupa de iarnă” a reunit circa 100 de sportivi

Turneul de badminton "Cupa de iarnă", disputat în weekend la sala de sporturi a Universității de Stat de Medicină și Farmaceutică "Nicolae Testemițanu", a reunit aproximativ o sută de participanți de diferite vîrste din patru țări: Ucraina, Bulgaria, România și R. Moldova.

Responsabilul de dezvoltarea probei în cadrul Federației naționale de profil, Maxim Carpenco, a declarat că s-a făcut tot posibilul pentru a invita mai mulți concurenți în scopul propagării badmintonului.

La individual, Liga A, învingători au devenit: Vitalie Izbaș și Vlada Ginga. La dublu masculin, a învins perechea Vladimir Leadovschi - Vitalie Izbaș. La dublu feminin, pe prima treaptă a podiumului de premiere a urcat perechea Vlada Ginga – Ana Cernețcaia. La dublu mixt, primul loc a revenit perechii Vladimir Leadavschi - Ana Cernețcaia.

Învingătorii și premianții au fost desemnați și în următoarele grupe valorice: Liga B, Liga C, categoriile de vîrstă plus 55 de ani și plus 65 de ani. O măiestrie apreciabilă a demonstrat printre veterani fostul profesor la Academia de Studii Academice din Moldova Nicolae Botnarenco, multiplu campion național în anii precedenți.

Sursa: www.moldpres.md

Cuvinte cheie:

cupa , badminton , turneu , sport

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1651
Populația:
2834 locuitori

Cîrnăţeni este un sat şi comună din raionul Căuşeni. Cîrnăţeni este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 5 km de orașul Căușeni și la 78 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 2834 de oameni. Satul Cîrnăţeni a fost menționat documentar în anul 1651.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.