12 septembrie 2015, 16:20 Sport views 7894
Avdarma Open Cup! Pentru prima dată în Găgăuzia
Foto: avdarma.md
12 septembrie 2015, 16:20 Sport views 7894

Avdarma Open Cup! Pentru prima dată în Găgăuzia

Pentru prima dată în Găgăuzia, va avea loc un turneu internaţional de tenis pentru copii, cu un fond mare de premii!

Intre 11 si 13 septembrie, in satul Avdarma din Gagauzia, va avea loc turneul international pentru copii, la categoria U10 (Red, Orange si Green Court) – Avdarma Open Cup.

Competitia este organizata, in premiera, de clubul de tenis Avdarma, sub egida Federatiei de Tenis din RM. La turneu s-au inregistrat mai mult de 70 de tineri tenismeni din Chisinau, Gaguzia, Transnistria dar si din Ucraina si România.

De remarcat faptul ca organizatorii turneului, ofera gazduire si masa de trei ori pe zi, participantilor si celor care ii insotesc, veniti din alte localitati ale tarii. De asemenea este pus la dispozitie transport din Chisinau spre Avdarma, tur-retur.

Fondul de premii al turneului Avdarma Open Cup – este unul foarte motivant. In acest fel, toti participantii la turneu vor primi cite un smartphone, iar laureatii – cite un gadget de ultima generatie.

In ultima zi de competitive, pe 13 septembrie, vor avea loc finalele la toate categoriile dar si master-class-uri ale tenismenilor cu experienta din Republica Moldova si Ucraina. Ceremonia de inchidere si premiere va incepe la ora 19.00.

Cuvinte cheie:

tenis , sport , copii , Găgăuzia

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1803
Populația:
565 locuitori

Natalievca este un sat şi comună din raionul Făleşti. Din componenţa comunei fac parte localităţile Ivanovca, Comarovca, Natalievca, Popovca, Ţapoc. Localitatea se află la distanța de 27 km de orașul Fălești și la 137 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 565 de oameni. Satul Natalievca a fost menționat documentar în anul 1803.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.