18 februarie 2015, 16:52 Sport views 6540
Moldoveanul Maxim Dubarenco va reprezenta Belarus
18 februarie 2015, 16:52 Sport views 6540

Moldoveanul Maxim Dubarenco va reprezenta Belarus

Lovitură pentru tenisul moldovenesc. Unul dintre liderii naţionalei, Maxim Dubarenco, a decis să reprezinte Republica Belarus de acum încolo, transmite IPN.

Tenismanul de 22 de ani urmează să primească în curând cetăţenia acestei ţări. Informaţia a fost confirmată de preşedintele Federaţiei Moldoveneşti de Tenis, Marina Tauber. În urmă cu câteva săptămâni, Dubarenco a trimis o scrisoare la federaţie în care anunţa că nu se va prezenta la meciul cu Ungaria din Cupa Davis, dacă nu va încasa primele pentru partida cu Danemarca.

„Este o invenţie a lui Dubarenco. El se înţelesese cu belaruşii încă de anul trecut, când la Chişinău a avut loc partida Moldova - Belarus. Este o mare pierdere plecarea lui Dubarenco", a declarat pentru IPN preşedintele Federaţiei Naţionale de Tenis, Marina Tauber.

Maxim Dubarenco nu a fost de găsit pentru a comenta situaţia. El este unul dintre cei mai valoroşi tenismeni autohtoni, iar în selecţionata Moldovei a fost numărul doi, după Radu Albot. Moldova va întâlni pe 6-8 martie, Ungaria, la Gyor, într-un nou duel din cadrul Cupei Davis.

Sursa: ipn.md

Cuvinte cheie:

tenis , moldovenii , Belarus

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1667
Populația:
2295 locuitori

Marinici este un sat şi comună din raionul Nisporeni. Din componenţa comunei fac parte localităţile Heleşteni și Marinici. Localitatea se află la distanța de 15 km de orașul Nisporeni și la 82 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 2295 de oameni. Satul Marinici a fost menționat documentar în anul 1667.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.