15 ianuarie 2015, 15:49 Sport views 8108
Radu Albot a ajuns în turul doi preliminar la Australian Open
Foto: trm.md
15 ianuarie 2015, 15:49 Sport views 8108

Radu Albot a ajuns în turul doi preliminar la Australian Open

Cel mai bun tenisman moldovean, Radu Albot, a acces în turul doi preliminar al turneului de Mare Şlem, Australian Open. El l-a învins fără probleme pe belgianul Niels Desein, locul 205 ATP, cu 6-3, 6-2.

În runda următoare, Albot va evolua contra câştigătorului meciului dintre germanul Matthias Bachinger şi austriacul Matthew Ebden. Pentru a obţine calificarea pe tabloul principal al turneului, Radu Albot trebuie să câştige trei partide în faza preliminară. Tenismanul moldovean participă pentru a patra oară consecutiv în calificările Australian Open. În ediţiile precedente din 2012 şi 2013, el a ajuns până în turul doi al calificărilor.

Turneul de la Melbourne este considerat de rând cu Roland Garros (Franţa), Wimbledon (Marea Britanie) şi US Open (SUA) cele mai puternice şi valoroase din seria Grand Slam, transmite IPN.

Sursa: www.trm.md

Cuvinte cheie:

Radu Albot , tenis , Campionat , Australia , sport

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1772
Populația:
3946 locuitori

Scoreni este un sat şi comună din raionul Străşeni. Scoreni este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 13 km de orașul Strășeni și la 36 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 3946 de oameni. Satul Scoreni a fost menționat documentar în anul 1772.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.