24 septembrie 2014, 11:36 Sport views 8176
Caras a fost demis
Foto: dailymail.co.uk
24 septembrie 2014, 11:36 Sport views 8176

Caras a fost demis

Ion Caras a fost demis astăzi din funcţia de antrenor al selecţionatei Moldovei de fotbal. Acesta va fi înlocuit de Alexandru Curteian, principalul selecţionatei de tineret.

Anunţul oficial despre demiterea lui Caras va fi făcut mîine, după şedinţa comitetului executiv. Tot mîine va fi investit în funcţie şi Curteian, care are o misiune dificilă, avînd în vedere că naţionala va disputa la începutul lunii octombrie două meciuri din preliminariile Campionatului European, cu Austria pe teren propriu şi cu Rusia în deplasare. Contractul lui Curteian este valabil pînă la sfîrşitul acestei campanii preliminare. Ion Caras a fost demis după ce naţionala a pierdut meciul cu Muntenegru, diminuîndu-şi semnificativ din şansele de a ajunge la turneul final din Franţa din 2016, obiectiv stabilit de forul fotbalistic de la Chişinău.

Sursa: www.jurnaltv.md

Cuvinte cheie:

fotbal , Moldova , demisie

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1894
Populația:
948 locuitori

Cneazevca este un sat şi comună din raionul Leova. Din componenţa comunei fac parte localităţile Cîzlar, Cneazevca și Stoianovca. Localitatea se află la distanța de 36 km de orașul Leova și la 76 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 948 locuitori. Satul Cneazevca a fost menționat documentar în anul 1894.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.