14 octombrie 2013, 23:36 Caleidoscop views 8992
14 octombrie 2013, 23:36 Caleidoscop views 8992

Horoscopul pentru 15 octombrie 2013


BERBEC: Multe dintre tensiunile interioare, acumulate de-a lungul timpului astăzi îşi găsesc momentul propice pentru a răbufni, fie sub forma unor certuri (în general la locul de muncă), fie stînd la baza unei stări generale rele. Nu da nimănui şanse să treacă de limita rezistenţei tale psihice. Dacă ai putea să îţi petreci cîteva momente de relaxare lîngă o apă curgătoare, ar fi perfect. Transformă instinctele brute în idei bune.

TAUR:
Dintr-o dată simţi într-o secundă cît alţii în ani de zile de experienţe acumulate. Devii extrem de sensibil, iar în ceea ce priveşte dragostea, preferi anturajul prietenilor decît compania persoanei fără de care pînă mai acum cîteva zile nu puteai trăi. Amintirile copilăriei tale se perindă prin faţa ochilor minţii asemeni unor cadre de film, rulate cu încetinitorul ­ ţi-ar prinde bine evadarea într-o lume de vis...

GEMENI: Oricine ar avea curajul să te înfrunte astăzi nu va primi din partea ta decît reacţii dure, o atitudine rece şi nicidecum bunăvoinţă şi înţelegere. Şi toate acestea pentru că undeva, în adîncul sufletului tău, suferi; poate că ar fi mai bine dacă ai uita de rănile vechi şi ai încerca să te adaptezi noului, vieţii actuale, de fapt.
Redefineşte-ţi imaginea căci aşa şi felul în care te văd cei din jur se modifică.

RAC: O zi în care trebuie să alegi cu grijă persoanele din viaţa ta alături de care să îţi continui drumul, fie ei prieteni, fie ei fraţi sau surori, prieteni apropiaţi ori rude de alt grad. Este o zi în care a-i obliga pe ceilalţi să facă ceea ce tu crezi că este corect reprezintă o greşeală. Este de preferat să aştepţi să vezi care dintre aceştia rezonează cu tine, cu felul tău de a fi ­ de altfel, un filtru foarte bun.

LEU: Preferi a nu te mai ascunde de cei din jur. Preferi a face totul, dintr-o dată, în felul tău, fără să îţi mai pese dacă răneşti sentimentele cuiva. Fii cu băgarede seamă, căci persoanele care ar putea fi rănite de atitudinea ta sînt cele care te iubesc, oameni care nu îţi vor da de înţeles ce se întîmplă cu ei, tocmai pentru a fi tu fericit. Analizează şi alte puncte de vedere, nu doar cele personale.

FECIOARA: Presiunea pe care o resimţi ca venind din partea celorlalţi este foarte mare. Pe de altă parte, nevoia de adrenalină nu-ţi dă pace. Toate acestea combinate cu influenţa astrală a lui Marte, abia sosit în semnul tău solar ­ influenţă a cărei predispoziţie este aceea de a te face să reacţionezi mereu, fără simţul măsurii ­ au rolul de a te face să pari mai gresiv decît eşti cu adevărat. Îţi permiţi aşa ceva, oare?

BALANŢĂ: Nu-ţi prea poţi permite să fii catalogat drept “ciudat”, însă impulsurile date de energia marţiană, datorate plasamentului lui Marte, stăpîn al războiului, în cea de-a douăsprezecea casă a horoscopului tău solar te fac să răbufneşti cînd îţi este lumea mai dragă. Un autocontrol mai riguros este necesar, mai ales astăzi, cînd la locul de muncă pot interveni situaţii neprevăzute ce se cer rezolvate imediat.

SCORPION:
Probabil că astăzi este una dintre acele zile în care trebuie să înveţi care este adevăratul rol al compromisului. Mai ales în ceea ce priveşte relaţiile cu cei de-acasă şi felul în care interacţionezi cu aceştia şi cu filosofia lor. Continuă-ţi drumul ales, chiar dacă cei din jurul tău nu sînt de acord cu tine şi cu ceea ce tu ai de făcut. Acceptă-i pe ceilalţi aşa cum sînt, căci fiecare îşi învaţă lecţiile la timpul lui.

SĂGETĂTOR: Nu lua în nume personal nimic din ceea ce astăzi ţi se întîmplă sau ţi se spune. Căci rişti a te manifesta cu mai mult elan decît este cazul, rupînd relaţii vechi, relaţii benefice ţie, doar pentru o vorbă aruncată-n neant. Echilibrează-ţi percepţia în ceea ce priveşte raportul dintre dimensiuni (“mare” versus “mic”) şi acţionează în conformitate cu detaliile mici care fac diferenţele mari.

CAPRICORN: Ar trebui să profiţi de perioada în care te afli, căci începînd de astăzi pare că se deschide un nou portal, pentru tine. Astfel, ceea ce puteai face într-o singură zi, de azi încolo poţi face într-o oră. Şi asta deoarece ai parte de o nouă forţă, o energie dedicată ţie. Cu toate acestea, însă, nu te împrăştia. Nu pierde din ochi obiectivul pe care vrei să îl atingi, căci doar aşa poţi avea parte de un efect benefic.

VĂRSĂTOR:
Oricît de mult ai vrea, nu îi poţi ajuta deloc pe cei din jurul tău. Oricît de plictisitor sau banal ţi s-ar părea, astăzi este o zi în care ar trebui să te ocupi numai de tine, iar dacă aceasta ar putea fi o zi liberă, ar fi minunat. Există şansa de a ţi se pune beţe în roate de către oameni ale căror scopuri sînt complet diferite de ale tale, însă acesta nu este un motiv de a da naştere unor noi divergenţe.

PEŞTI:
O zi în care îţi este mai uşor decît oricînd să colaborezi cu cei din jurul tău. Unde mai pui şi faptul că ai motive să o faci... Însă, pe cît posibil, nu încerca să faci de unul singur acest demers, căci ceea ce se întîmplă necesită multă energie şi dedicaţie, resurse de care poate nu dispui, în totalitate. Ai putea observa, printre altele, cum diferenţele de la suprafaţă ascund aceleaşi rădăcini ca şi ale tale...

Sursa: www.astrocafe.ro

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1606
Populația:
1902 locuitori

Popeştii de Jos este un sat şi comună din raionul Drochia. Popeştii de Jos este unicul sat din comuna cu acelaşi nume, la distanța de 28 km de orașul Drochia și la 169 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1902 oameni. Satul Popeştii de Jos a fost menționat documentar în anul 1606.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.