11 august 2015, 15:08 Caleidoscop views 17323
11 august 2015, 15:08 Caleidoscop views 17323

Oamenii de știinta: bazele succesului se pun în copilărie


Foto: mir24.tv

Psihologii americani au descoperit că cît omul a fost mai fericit în copilărie, cu atît mai probabil el va deveni bogat cînd va crește, transmite RIA FederalPress.

Studiul a examinat și a analizat datele a 15 mii de persoane. S-a dovedit că oamenii care au avut în copilărie mai multe emoții pozitive, devenind independenți au atins bunăstarea financiară.

Anterior, cercetătorii au descoperit vîrsta la care oamenii sînt cei mai fericiți. Rezultatele cercetării au arătat că fericirea maximă oamenii o trăiesc la vîrsta de 23 și 69 de ani. Potrivit oamenilor de știință, la vîrsta de "puțin peste 20", tinerii încă nu au un bagaj de experiență negativă, care reduce nivelul de așteptări. Oamenii cu vîrsta "sub 70" primesc  satisfacție de la aeea că au învățat să nu regrete trecutul.

Cuvinte cheie:

copii , educatie , psihologie

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1770
Populația:
1602 locuitori

Borceag este un sat şi comună din raionul Cahul. Borceag este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 28 km de orașul Cahul și la 137 km de Chișinău. Satul Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1602 oameni. Borceag a fost menționat documentar în anul 1770.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.