11 decembrie 2023, 11:00 Caleidoscop views 1020
Iarna-i grea, taxele mari: Au solicitat deputații compensații la plata facturilor?
11 decembrie 2023, 11:00 Caleidoscop views 1020

Iarna-i grea, taxele mari: Au solicitat deputații compensații la plata facturilor?

După șocul cauzat de tarifele la utilități în sezonul precedent, Guvernul a promis și în această iarnă compensarea facturilor la energie, însă cu o diferențiere a ajutorului financiar în funcție de veniturile fiecărei familii în parte.

Întrucît programul de compensare se adresează tuturor cetățenilor, fără anumite îngrădiri, echipa de filmare a Noi.md i-a întrebat pe deputații moldoveni dacă se numără și ei printre cei care au solicitat ajutor financiar de la stat, pentru a trece cu bine peste iarnă.

O bună parte dintre aceștia au declarat că s-au dezis, ca și anul trecut, de compensații în semn de solidaritate cu cei mai nevoiași, fiind convinși că salariul de deputat este suficient pentru acoperirea acestor cheltuieli.

Alți parlamentari ne-au spus că au avut totuși motive întemeiate să solicite compensații. Care sînt acestea vedeți în reportaj.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

deputați , compensatii , facturi

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1552
Populația:
1566 locuitori

Gura Camencii este un sat şi comună din raionul Floreşti. Din componenţa comunei fac parte localităţile Bobuleşti, Gura Camencii și Gvozdova. Satul Gura Camencii se află la o distanță de 5 km de orașul Florești și la 122 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1566 de oameni. Satul Gura Camencii a fost menționat documentar în anul 1552.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.