29 august 2023, 12:30 Caleidoscop views 1636
La XOstudio FLOWERS veți găsi cele mai rafinate buchete pentru 1 septembrie! Și cel mai important lucru este că le puteți comanda prealabil! ©
29 august 2023, 12:30 Caleidoscop views 1636

La XOstudio FLOWERS veți găsi cele mai rafinate buchete pentru 1 septembrie! Și cel mai important lucru este că le puteți comanda prealabil! ©

Se apropie începutul unui nou an școlar și, în curând, copiii noștri vor pleca din nou la școli, umplându-le de râsete și cunoștințe.

Un eveniment important necesită din partea părinților pregătiri serioase, iar în această situație puteți uita de flori!

De aceea, echipa XOstudio FLOWERS vine în ajutorul părinților, oferindu-vă posibilitatea de a face o PRECOMANDĂ și de a alege buchete pentru 1 septembrie!

Vizitați site-ul nostru - www.XOflowers.md sau pur și simplu XO.md, alegeți categoria 1 septembrie din catalog și adăugați buchetul dorit în coș - este rapid și comod.

Nu uitați să dăruiți flori profesorilor!


Ei muncesc din greu în fiecare zi pentru a le oferi copiilor noștri cunoștințe și un viitor. Profesorii merită o atenție specială și recunoștință.

XOstudio FLOWERS este gata să vă ajute să alegeți buchetul perfect pentru mentorii dumneavoastră.

Zilele de școală nu înseamnă doar studiu, ci și bucuria de a întâlni prieteni, cursuri interesante și primii pași spre o viață minunată, așa că puteți să le oferiți copiilor dvs. un început luminos și de neuitat al noului an școlar cu aranjamentele noastre florale și să alegeți un buchet care se potrivește copilului dvs.

De la aranjamente delicate și romantice la aranjamente luminoase și elegante. Iar floriștii noștri sunt întotdeauna gata să vă transforme ideile și dorințele în realitate.

Fie ca prima zi de școală să sune luminos și să fie amintit pentru o lungă perioadă de timp. Dăruiți copiilor, profesorilor și tuturor celor care sunt importanți în această zi, o bucată de căldură cu flori de la XOstudio FLOWERS.

Nu lăsați comanda de flori pentru ultimul moment, comandați flori prealabil!

Alegeți buchete pentru 1 septembrie - https://xoflowers.md/katalog/.

 

Cuvinte cheie:

XOstudio FLOWERS , flori

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1955
Populația:
323 locuitori

Suhat este un sat din cadrul comunei Baimaclia, raionul Cantemir. Localitatea se află la distanța de 45 km de orașul Cantemir și la 156 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 323 de oameni. Satul Suhat a fost înființat în anul 1955.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.