02 iulie 2014, 09:55 Caleidoscop views 12067
02 iulie 2014, 09:55 Caleidoscop views 12067

5 bărbaţi pe o motocicletă care rulează pe o roată!


Foto: libertatea.ro

Cîţi bărbaţi încap pe o motocicletă fără ataş? În Pakistan încap cel puţin 5. Dar cîţi bărbaţi încap pe o motocicletă care rulează pe o roată? Răspunsul eşte acelaşi.

Pe Internet face furori o înregistrare în care au fost filmaţi cinci bărbaţi din Pakistan care se află pe o motocicletă în mers. Şi dacă numărul lor nu era de ajuns, cel care se află la conducerea motorului are curajul de a rula pe o singură roată. La un moment dat, cel din faţă demonstrează cît este de îndemînatic şi merge chiar cu o singură mînă.

Postat pe site-ul liveleak.com filmuleţul a adunat peste 97.000 de vizualizări şi sute de comentarii.

Cuvinte cheie:

barbați , video , record , internet

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Oraş
Prima atestare:
1562
Populația:
8765 locuitori
Logo

Briceni este un oraş din Republica Moldova, centrul administrativ al raionului Briceni. Amplasat în valea formată de rîuleţele Lopatnic şi Vilia, la frontieră cu Ucraina, oraşul Briceni este situat la o distanţă de 230 km nord de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia oraşului constituie 8765 de oameni. Prima atestare a localităţii Briceni datează din anul 1562, la acea dată fiind un mic sătuc cu numele Adicăuţi din ţinutul Hotin, pe care Despot vodă îl dăruia lui Vartic.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.