17 octombrie 2022, 19:00 Caleidoscop views 1454
Horoscop pentru 17 octombrie 2022
17 octombrie 2022, 19:00 Caleidoscop views 1454

Horoscop pentru 17 octombrie 2022

BERBEC

Capul tau ar trebui sa fie destul de clar astazi, iar comentariile tale pline de spirit vor fi primite cu apreciere si rasete. Zambetul tau va incanta pe toti cei pe care ii intalnesti. Nu iti fie teama sa iti transmiti sentimentele celor care au nevoie sa le asculte. Concentreaza-ti energia asupra celor pe care ii iubesti. Inima ta este calda si generoasa, asa ca impartaseste-o cu alte persoane astazi.

TAUR

Nu-ti face griji ca cercetezi prea profund astazi. Ai incredere in oameni mai mult decat ai avea de obicei si vei constata ca lucrurile merg mult mai lin daca le abordezi dintr-o pozitie neutra sau pozitiva si nu acuzatoare. Asculta oamenii la care tii cel mai mult. Ei incearca sa transmita informatii importante. S-ar putea sa nu vrei sa auzi asta acum, dar pe termen lung, este in interesul tuturor.

GEMENI

S-ar putea sa te gandesti sa faci o calatorie scurta astazi. Poate ca trebuie sa iesi din casa si sa traversezi orasul. Orice ar fi, introduce-ti creierul intr-o noua realitate. Este timpul sa te extinzi si sa explorezi pentru ca dresti sa vezi locuri noi si sa experimentezi lucruri noi, fie fizic, fie mental. Poate ca un sanctuar religios sau un loc linistit intr-un crang de copaci este ceea ce ai nevoie pentru a potoli aceasta sete interioara.

RAC

Mintea ta ar putea fi stimulata astazi, asa ca fii atent si deschis la informatii noi. Daca te simti obosit, incearca sa prinzi un somn scurt. Este mai bine sa operezi la viteza si la capacitate maxima decat sa iti petreci ziua doar pe jumatate prezent. Nu te baza pe stimulente externe, cum ar fi cofeina, pentru a te ridica. Aceste lucruri iti vor insela corpul si iti vor afecta sistemul nervos.

LEU

Comunicarea se desfasoara fara probleme astazi, asa ca profita de asta. Este important pentru tine sa faci conexiuni cu alti oameni acum. Ai incredere in instinctele tale si nu ezita sa intri in dezbateri. Cuvintele si tonul vocii tale sunt foarte convingatoare. Ai putea vinde orice oricui astazi.

FECIOARĂ

Nu lasa frica de esec sau teama de succes sa te retina. Chiar daca s-ar putea sa simti o tendinta naturala de a dori sa te strangi in fundal si sa mergi pe calea cea mai usoara, s-ar putea sa-ti sacrifici adevaratul scop atunci cand o faci. Incearca sa devii lider in loc sa il urmezi pe lider. Elibereaza-te de orice frica si preia controlul asupra destinului tau.

BALANȚĂ

Ganduri puternice iti pot trece prin creier si vei descoperi ca acestea pot fi transformatoare. Cheia este sa inveti de la altii si sa incorporezi puncte de vedere opuse in starea ta de spirit. Nu neglija automat opinia altuia doar pentru ca iti contrazice propriile convingeri. Munca in echipa este numele jocului intr-o zi ca astazi.

SCORPION

Informatiile care ti se ofera astazi ar putea fi nesigure si s-ar putea sa-ti fie greu sa tii cont de ele. Retine ca exista raspunsuri importante care asteapta sa fie auzite. Aceste raspunsuri iti vor veni atunci cand te astepti mai putin. Tine-ti mintea deschisa catre noi posibilitati si calea se va deschide si va deveni clara. Nu-ti compromite constiinta cu substante abuzive.

SĂGETĂTOR

Ai grija sa nu fii manipulat de o alta persoana astazi. Este posibil ca cineva sa-ti puna cuvinte in gura pentru a te face sa actionezi intr-un anumit fel. Evita aceasta capcana. Fii propriul tau sef si gandeste-te singur. Mintea ta este susceptibila si vulnerabila acum. Foloseste-ti ochii si urechile ca un filtru si nu lasa oamenii sa-si descarce gunoiul pe tine.

CAPRICORN

Informatiile pe care le primesti astazi te pot agita. Aminteste-ti ca este nevoie de doi pentru a incepe o cearta. Tu joci un rol egal in orice dezacord. Daca vrei sa promovezi pacea si armonia, cuvintele si limbajul corpului tau trebuie sa arate acest lucru. Daca pacea si armonia nu sunt scopul tau final, poate fi necesar sa te uiti in interiorul tau pentru a explora motivele.

VĂRSĂTOR

Cuvintele tale au o mare putere astazi, asa ca ai grija cum le folosesti. S-ar putea sa ajungi sa manipulezi alegerile altuia daca nu esti atent cu comportamentul tau. Asigura-te ca le oferi si altora libertatea si imputernicirea de a decide singuri lucrurile. Fii deschis si sincer cu privire la toate faptele care le-ar putea influenta deciziile in vreun fel.

PEȘTI

Este posibil ca raspunsurile sa nu fie clare astazi. Probabil ca nu vor fi asezate intr-o maniera ingrijita si organizata. Iesi in aer liber si alatura-te prietenilor pentru o plimbare lunga cu bicicleta. Zboara un zmeu sau simte cum vantul sufla prin par in varful unui munte. Raspunsul curge prin aerul din jurul tau. Nu te mai uita la pamant pentru informatiile pe care le cauti.

Sursa: www.horoscop.ro

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2022

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1646
Populația:
3770 locuitori

Racovăţ este un sat şi comună din raionul Soroca. Racovăţ este unicul sat din comuna cu acelaşi nume, la distanța de 17 km de orașul Soroca și la 147 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 3770 de oameni. Satul Racovăț a fost menționat documentar în anul 1646.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.