28 iulie 2022, 19:00 Caleidoscop views 1442
Horoscopul pentru 29 iulie 2022
28 iulie 2022, 19:00 Caleidoscop views 1442

Horoscopul pentru 29 iulie 2022

BERBEC

Lasă-ți natură artistică să se dezlege astăzi și adaugă un plus de creativitate oricărui proiect sau situație. Lasă lumea ta de fantezie să se extindă la fiecare aspect al ființei tale și păstrează o minte deschisă pentru idei și metode noi. Încorporează valorile tradiționale în concepte noi. Metodele noi și cele vechi pot părea incompatibile la început, dar este provocarea ta să le faci să lucreze împreună.

TAUR

Nu-ți pierde timpul astăzi ci alege calea cea mai sigură. Există o mare cantitate de energie care te încurajează să acționezi, dar ferește-te să adopți o atitudine prea încăpățînată. Acest lucru va reuși doar să te înstrăineze de oamenii pe care te bazezi pentru sprijin. Menține un echilibru puternic și sănătos între vechi și nou. Încearcă să fii mai deschis la schimbare și, prin toate mijloacele, adopta o atitudine mai flexibilă.

GEMENI

Ține lucrurile la vedere astăzi. Dacă cineva pare să te insulte, spune-i. Lăsînd lucrurile să se deterioreze, nu faci decît să-ți distrugi stimă de sine. De asemenea, ai fi în pericol să pierzi respectul celorlalți. Această ar putea fi foarte bine o situație în care toată lumea, în afară de ține, vede adevărul. Inceraca să nu lași acest lucru să se întîmple.

RAC

Astăzi nu trebuie să îți fie teamă să faci modificări de ultim moment în plan. Complimentează-i pe alții atunci cînd fac ceva bine și arată apreciere pentru calitățile lor pozitive. Le vei cîștigă respectul. Sărbătorește lucrurile mărunte din viață și apreciază tot ceea ce ai – atît fizic, cît și emoțional. Lasă-i pe ceilalți să împartă spiritul tău cald și generos.

LEU

Culege toate bogățiile pe care o nouă zi le are de oferit. Fiecare zi aduce noi oportunități și șanse de avansare rapidă. Ia ceea ce ți se oferă. Ai un potențial mare, dar potențialul este unul dintre acele lucruri care nu va ajută pînă cînd nu îți dai seama și nu îl valorificați. Astăzi este o zi în care poți face un pas important spre împlinirea viselor tale.

FECIOARĂ

S-ar putea să fie nevoie să te adaptezi astăzi pentru a relaționa bine cu oamenii și situațiile. Lucrurile sînt puțîn dezordonate și s-ar putea să descoperi că cu cît încerci să te încadrezi mai bine, cu atît eșți mai susceptibil să te simți că un ciudat. Încearcă să nu fii prins în bătăliile altora. Menține un echilibru între viață reală și fantezie. Nu te lasă atît de prins în lumea altcuiva încît să uiți să te ocupi de a ta.

BALANȚĂ

Fii tu însuți astăzi pentru că lumea are nevoie de mai multă individualitate. Bucură-te de calitățile tale unice și fii generos în a le împărtăși lumii. Simte-te liber să adopți un mod nou și neconvențional de a face ceva – orice. Atenție, totuși, că ar putea există o forță puternică, care încearcă să te lege de tradiție. Nu te simți presat să cedezi normei sociale.

SCORPION

Astăzi este o zi foarte expansivă în care poți face progrese mari în toate eforturile tale, Scorpion. Ai grijă la înșelăciunea altora. Poate există un nor suprarealist care acoperă realitatea. S-ar putea să fie nevoie să faci puțînă săpătură pentru a găși adevărul. Menține o atitudine blanda pentru a rămîne în siguranță. Acțiunile bruște și extreme, alimentate de furie sau frică sînt susceptibile să îți provoace probleme.

SĂGETĂTOR

Conectează-te astăzi la visele tale. Te simți adesea intens gelos crezînd că oamenii din jurul tău trăiesc vieți uimitoare în timp ce eșți blocat într-o rutină plictisitoare? Singură persoană care te poate scoate din această faza eșți tu, așa că nu te mai plînge și fă-o. Schimbarea este mai ușoară decît pare la început. Lasă-ți imaginația să preia controlul și lucrează pentru a-ți manifestă obiectivele cele mai fanteziste.

CAPRICORN

Există energii subtile, extrem de lente, care intră în joc astăzi, care s-ar putea să nu se simtă atît de ușor, Capricorn. Ceea ce oferă ele este cheia pentru a va manifestă cele mai nebuneșți vise. Fantezia poate deveni realitatea ta, dar poate veni doar un pas mic, subtil la un moment dat. Nu renunta. Concentrează-te pe modul neconvențional de a face lucrurile. În cele din urmă, vei realiza tot ce-ți dorește inima atîta timp cît crezi cu adevărat că poți.

VĂRSĂTOR

Există energii subtile, extrem de lente, care intră în joc astăzi, care s-ar putea să nu se simtă atît de ușor, Capricorn. Ceea ce oferă ele este cheia pentru a va manifestă cele mai nebuneșți vise. Fantezia poate deveni realitatea ta, dar poate veni doar un pas mic, subtil la un moment dat. Nu renunta. Concentrează-te pe modul neconvențional de a face lucrurile. În cele din urmă, vei realiza tot ce-ți dorește inima atîta timp cît crezi cu adevărat că poți.

PEȘTI

Astăzi ar trebui să lucrezi pentru a lua în considerare realizarea unor investiții monetare și emoționale pe termen lung. Există o mulțime de prosperitate disponibilă pentru ține acum, dar ferește-te de înșelăciune din partea celorlalți. Ai grijă la cei care vorbesc rapid și la cei care promit totul, dar nu oferă nimic. Ai încredere că poți diferenția realitatea de poveste.

Sursa: horoscop.ro

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2022

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1570
Populația:
1401 locuitori

Lopatnic este un sat şi comună din raionul Edineţ. Lopatnic este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Satul Lopatnic este aşezat în partea de nord-vest a Republicii Moldova pe malul rîului Prut, la o distanţă de 25 km de oraşul Edineţ și la 225 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1401 oameni. Satul Lopatnic din ținutul Hotin este menţionat pentru prima dată într-un document din 29 iunie 1570, cu denumirea de Lopatinți.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.