20 aprilie 2013, 22:53 Caleidoscop views 5800
20 aprilie 2013, 22:53 Caleidoscop views 5800

Horoscopul pentru 21 aprilie 2013


 

BERBEC: Duminica se pot accentua afectiunile legate de aparatul digestiv. Adopta o dieta sezoniera, plimba-te in aer liber si odihneste-te mai mult. Atentie la conflictele din sfera muncii!

TAUR: Duminica ar fi bine sa mergi la o petrecere sau tu sa organizezi una pentru cei dragi.

GEMENI: Duminica ocupa-te de treburile gospodaresti, planifica-ti vizite in locurile natale si stai de vorba cu membrii familiei. Atentie la conflictele de la serviciu! Ai protectie divina, insa fii mai receptiv la mesajele subtile ale cotidianului.

RAC: Duminica ar fi bine sa mergi intr-o excursie sau sa te intalnesti cu prietenii apropiati. Atentie la imaginea ta in ochii celorlalti!

Leu: Duminica te vei simti mai bine. Ingrijorarile legate de castigurile tale nu sunt fondate. Cu putin efort iti poti gestiona mai bine banii si cheltuielile.

FECIOARA: Duminica vei reveni in mijlocul celorlalti, refacut si cu chef de viata. Planifica-ti tratamente cosmetice, masaje si diete de sezon.

BALANTA: Duminca esti retras si bine ar fi sa iti asculti vocea interioara. Segmentele aparatului digestiv sunt vulnerabile. Adopta o dieta, hidrateaza-te suficient si dormi mai mult. Atentie la conflictele din relatiile parteneriale!

SCORPION: Ochii si urechile celorlalti vor fi atintite asupra ta, asa incat fii prudent. Remarcile primite in acest weekend de la prieteni sau persoane cu autoritate iti vor fi de mare folos, daca vei sti cum sa le asculti. Vorbeste putin si fii deschis la sfaturile si solutiile care ti se propun pentru situatiile de viata in care te afli.

SAGETATOR: Duminica iti este pusa la incercare imaginea in ochii celorlalti. Fii prudent si prezinte-te in lume cum se cuvine. Evita provocarile sefilor!

CAPRICORN: Duminica sunt momente favorabile pentru a viziona o piesa de teatru, un film sau pentru a participa activ la o intalnire pe teme spirituale. Vin si vesti din strainatate.

VARSATOR: Duminica este nevoie sa te iti indrepti atentia catre cheltuielile comune cu rudele sau partenerii profesionali.

PESTI: Fii prudent si dozeaza-ti eforturile, intrucat organismul va da semne serioase de oboseala. Atat relatiile colegiale, cat si cele parteneriale sunt tensionate. Poate ar fi bine sa renunti la unele colaborari care chiar iti creeaza prea multa zarva in viata.

 

Sursa: www.astrocafe.ro

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1622
Populația:
1319 locuitori

Ţigăneşti este un sat şi comună din raionul Străşeni. Ţigăneşti este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 24 km de orașul Strășeni și la 47 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1319 oameni. Satul Ţigăneşti a fost menționat documentar în anul 1622.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.