28 martie 2013, 09:29 Caleidoscop views 5345
28 martie 2013, 09:29 Caleidoscop views 5345

În 2013 va trebui să plătim pentru conținutul YouTube

Acum cîtiva ani au tot circulat zvonuri cum că YouTube va introduce plata pentru anumite conținuturi, dar, se pare că anul acesta canalul cel mai popular de videoclipuri a luat decizia de a oferi conținut premium în schimbul unei plăți. Această informație a fost indirect confirmată de vice-președintele Google responsabil de dezvoltarea You Tube, Robert Kyncl, conform The Verge.

Deoarece platforma a evoluat, mult, mai ales după cumpărarea acesteia de către Google, compania a hotărît să introducă un sistem de plată. Mai exact creatorii de conținut vor putea cere o sumă de bani pentru ca videoclipurile să fie vizualizate.

Inovarea ar putea fi aplicată în trimestrul doi al anului 2013. Prețurile ar varia între 1 și 5 dolari pe lună. De asemenea costurile ar putea fi aplicate și pentru librării video sau evenimente live. Opțiunea ar putea fi lansată în această primăvară.

Presa de specialitate vorbește și despre faptul că Youtube trage speranțe ca renumitele companii TV din America să-și mute conținutul pe platforma lor și asta ar însemna ceva pentru Google. Această afirmație este întărită de faptul că actualmente Youtube oferă conținut sub forma de plată pay-per-view, cum ar fi filme sau show-uri de televiziune. Compania a investit mult în aceasta, aproximativ 200 de milioane de dolari pentru crearea unor canale.

Cuvinte cheie:

internet , videoclip , preţ

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1893
Populația:
32 locuitori

Batîc este un sat din cadrul comunei Geamăna, raionul Anenii Noi. Localitatea se află la distanța de 12 km de orașul Anenii Noi și la 33 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 32 de oameni. Satul Batîc a fost menționat documentar în anul 1893.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.