09 ianuarie 2022, 19:00 Caleidoscop views 1859
Horoscopul pentru 10 ianuarie 2022
09 ianuarie 2022, 19:00 Caleidoscop views 1859

Horoscopul pentru 10 ianuarie 2022

BERBEC

Florile si plantele proaspete iti pot imbunatati starea de spirit, precum si casa. S-ar putea sa simti ca locuinta ta arata cam agitata. Trucuri simple pentru a-i imbunatati aspectul vor face minuni pentru perspectiva ta. Du-te la un magazin de bucatarie si cumpara cateva articole noi. Pune o oala cu ierburi intr-o fereastra. Vei fi uimit de schimbarea starii de spirit si a camerei!

TAUR

S-ar putea sa fi ajuns acasa mai tarziu aseara decat este bine pentru tine si s-ar putea sa te simti putin obosit. ia-ti vitaminele si nu folosi cafeaua ca stimulent. Fa o plimbare rapida pentru a iti limpezi mintea. Iti va ridica starea de spirit. Acest lucru iti va permite sa functionezi la fel de bine ca in mod normal. Atentie ca acele nopti tarzii sa nu devina un obicei!

GEMENI

Prietenii sunt o parte importanta din viata ta. Pe masura ce imbatranesti, vei descoperi ca devin si mai multe. Astazi iti poti mari cercul de prieteni cu unul sau mai multi. Poate ca te vei alatura unui grup cu interese similare cu ale tale. Poate ca vei fi prezentat unei persoane cu care vei simti o legatura imediata. Oricare ar fi, aceasta persoana sau persoane iti vor imbogati mult viata.

RAC

Spre deosebire de alte ocazii, astazi iti vei afisa adevaratele sentimente. Chiar si cand le ascunzi, ele sunt inca acolo, adanc in tine. Poate crezi ca a-ti arata sentimentele este un semn de slabiciune, dar astazi vei arata lumii ca inima ta nu este facuta din piatra.

LEU

Daca te-ai gandit sa lucrezi in afara casei tale, acesta este momentul pentru a-ti pune planurile in actiune. Orice in ceea ce priveste banii sau locuinta ar putea avea succes acum. Toate semnele indica faptul ca munca grea si determinarea ta vor aduce rezultatele dorite. Un vizitator mai in varsta te-ar putea ajuta, poate cu sfaturi sau idei pe care doresti sa le luai in considerare.

FECIOARĂ

A te indragosti la prima vedere este ceva ce nu ai crezut niciodata ca ar fi posibil, dar s-ar putea intampla astazi. Poate avea sau nu o implicare romantica, dar maximul pe care il obtii de la intalnirea cu o persoana noua te va face sa te simti mai bine. Un sentiment de aventura poate aduce dorinta de a face o calatorie intr-o tara indepartata. Daca ai vrut sa planifici o vacanta, fa-o astazi.

BALANȚĂ

Anumite zone ale vietii tale se extind rapid, ceea ce face sa pierzi legatura cu aspectele mai romantice. Cu cat te implici mai mult intr-o directie, cu atat te simti mai departat de directia opusa. Poate ca ai nevoie de mai multe informatii despre locul in care iti consumi energia. Este timpul sa iti concentrezi atentia asupra lucrurilor care functioneaza bine, in loc sa te bazezi pe lucruri care nu merg nicaieri.

SCORPION

Astazi este posibil sa vii cu cateva idei noi si atractive pentru a putea avansa in cariera si pentru a iti creste veniturile. Singura intrebare este daca poti sau tine pasul. Unele dintre ele pot fi viabile si altele nu, dar daca esti serios, ar trebui sa faci unele cercetari pentru a descoperi asta. Viitorul arata bine daca iei masurile necesare pentru a-ti transforma ideile in realitate.

SĂGETĂTOR

Astazi este posibil sa vii cu cateva idei noi si atractive pentru a iti avansa cariera si pentru a iti creste veniturile. Singura intrebare este daca poti sau nu continua. Unele posibilitati pot fi viabile si altele nu, dar daca esti serios, ar trebui sa faci unele cercetari pentru a descoperi asta. Viitorul arata bine daca iei masurile necesare pentru a-ti transforma ideile in realitate.

CAPRICORN

Daca nu esti implicat romantic, asteapta-te ca statutul se te schimbe astazi. Ai putea intalni mai multe persoane atractive! O persoana noua ar putea intra in viata ta sau un prieten vechi ar putea parea dintr-o data mai atragator decat crezi. Daca esti implicat, asteapta-te sa se schimbe energia din jurul partenerului. El sau ea ar putea parea mai fericit, mai amuzant, mai puternic, atat de mult incat sa te indragostesti din nou.

VĂRSĂTOR

Dorinta de a invata printr-o activitate de grup – poate o prelegere sau un atelier – te-ar putea pune in mijlocul unei multimi. O vei descoperi incantatoare. Daca intentionezi sa participi la un astfel de eveniment, nu te du singur. Bucuria ta va fi intensificata de prezenta unui prieten apropiat sau a partenerului de viata.

PEȘTI

Exista putere cand descoperi cum sa faci parte din doua echipe opuse. La inceput, poate parea o tradare sa faci parte dintr-una in timp ce il ajuti pe celalalt. De fapt, te ajuti singur invatand ambele parti ale situatiei. Ia cele mai bune calitati de la fiecare. Cand va veni timpul sa te alaturi echipei, vei avea toate secretele necesare pentru a avea succes.

Sursa: www.horoscop.ro

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2022

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1965
Populația:
514 locuitori

Socoleni este un sat din cadrul oraşului Anenii Noi, raionul Anenii Noi. Localitatea se află la distanța de 6 km de orașul Anenii Noi și la 38 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 514 locuitori. Satul Socoleni a fost înființat în anul 1965.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.