16 decembrie 2021, 19:00 Caleidoscop views 1961
Horoscopul pentru 17 decembrie 2021
16 decembrie 2021, 19:00 Caleidoscop views 1961

Horoscopul pentru 17 decembrie 2021

BERBEC

In aceasta zi vei avea nevoie de ceva timp singur pentru a reveni pe drumul cel bun. Independenta este un cuvant cheie, asa ca aminteste-ti asta pe parcursul zilei. Ar fi indicat sa te asiguri ca nu esti victima unui angajament pe care l-ai facut cu mult timp in urma. Actiunile nerationale vor fi extrem de daunatoare intr-o zi ca asta. Incearca sa fii cinstit si recunoscator pentru lucrurile pe care le ai.

TAUR

Exista posibilitatea ca in aceasta zi sa fii mai obosit ca deobicei si nu vei avea nici un chef sa faci nimic. La locul de munca iti va fi greu sa te concentrezi, asa ca ar fi mai indicat sa incerci sa te relaxezi practicand un hobby sau poti face o plimbare in aer liber. Incearca sa fii atent la felul in care te exprimi si ar fi indicat sa ii asculti cu arentie si rabdare pe cei din jurul tau.

GEMENI

In decursul acestei zile pot sa apara evenimente neasteptate care sa te loveasca usor. Vei avea sentimentul ca exista spini care te inteapa de nicaieri si al caror scop unic este acela de a te enerva. Incerca sa mentii o atitudine stabila si sa te gandesti sa incluzi aspecte neconventionale in rutina de zi cu zi. Nu te frustra din cauza lucrurilor pe care nu le poti controla.

RAC

Astazi vei avea posibilitatea sa faci anumite schimbari in locuinta si vei fi nevoit sa faci unele cheltuieli destul de mari. Mobila pe care ai pus ochii in urma cu cateva zile va fi in sfarsit a ta. Incearca sa fii mai cumpatat si sa nu te grabesti sa cumperi ceva doar pentru ca tu crezi ca este ceva de care ai nevoie. Indicat ar fi sa te consulti cu partenerul de viata pentru a fi sigur ca nu risipesti banii.

LEU

In cazul in care lucrurile nu decurg asa cum te asteptati in aceasta zi nu fi surprins. Se pare ca unele evenimente apar pe neasteptate si perturba cursul actiunii. Dati seama ca aceste perturbari apar dintr-un motiv anume in viata ta. S-ar putea sa nu intelegi exact cum sau de ce, dar asta e în regula. Nu este nevoie sa stii prea multe.

FECIOARĂ

Astazi vei reusi sa iti spui punctul de vedere in legatura cu anumite discutii, dar exista posibilitatea ca prin aceasta exprimare sa iti indepartezi anumiti prieteni. In decursul acestei zile vei fi informat ca trebuie sa faci o calatorie urgenta pentru a putea rezolva anumite probleme pe plan financiar. Ai sanse sa primesti o suma de bani cu care vei putea achita unele datorii.

BALANȚĂ

Exista posibilitatea sa fii nevoit sa iti schimbi programul din aceasta zi din cauza unei intalniri de afaceri la care esti nevoit sa participi. Ar fi indicat sa analizezi cu atentie situatia si sa ai grija la ce decizii vei lua deoarece risti sa ai parte de discutii aprinse cu anumite persoane. Datorita energiei pe care o ai vei avea parte de succes in tot ceea ce vei face in aceasta zi.

SCORPION

Din cauza unor intamplari neasteptate vei intampina mici obstacole in activitatea profesionala sau in afaceri. Ar fi mai bine sa amani intalnirile importante si sa eviti sa iei unele decizii ce iti pot schimba viata. Exista posibilitatea sa ai parte de unele tensiuni in relatia sentimentala din cauza unor neintelegeri. Ar fi indicat sa fii calm.

SĂGETĂTOR

in decursul acestei zile vei fi foarte ocupat cu rezolvarea unor proiecte ce trebuiesc finalizate. Din cauza unor obstacole nu vei reusi sa iti satisfaci superiorii si exista riscul sa fii penalizat. Incearca sa te concentrezi pe lucrurile importante si sa nu te ambitionezi sa incepi mai multe treburi deodata deoarece risti sa faci o greseala destul de costisitoare.

CAPRICORN

Exista posibilitatea ca in aceasta zi sa te simti dat la o parte. Increderea in tine este cam subreda si vei simti nevoia unor noi provocari. Sarcinile plictisitoare pe care le ai la locul de munca nu iti inspira imaginatie sau creativitate. Poate ar fi mai bine sa incerci sa te relaxezi si poate sa asculti niste muzica.

VĂRSĂTOR

Simti ca locul de munca pe care il ai este ca o povara asa ca ar fi mai bine sa faci o schimbare.Te vei simti prea presat de catre superiori si iti vei da seama ca ar fi timpul sa cauti o noua provocare profesionala. Esti norocos deoarece cunostintele pe care le ai iti vor oferi multe oportunitati. Ai mare grija ce alegi.

PEȘTI

In aceasta zi vei avea ocazia sa intri intr-o noua afacere sau sa primesti o oferta de munca. Ar fi indicat sa nu te grabesti sa iei o hotarare pana nu afli ce beneficii poti avea. Nu evita sa ceri parerea persoanei iubite pentru a putea lua hotararea corecta deoarece iti poate da un sfat destul de util.

Sursa: www.horoscop.ro

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2021

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1436
Populația:
2440 locuitori

Nimereuca este un sat şi comună din raionul Soroca. Din componenţa comunei fac parte localităţile Cerlina și Nimereuca. Localitatea se află la distanța de 41 km de orașul Soroca și la 154 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 2440 de oameni. Satul Nimereuca a fost menționat documentar în anul 1436.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.