10 decembrie 2021, 19:00 Caleidoscop views 1977
Horoscopul pentru 11 decembrie 2021
10 decembrie 2021, 19:00 Caleidoscop views 1977

Horoscopul pentru 11 decembrie 2021

BERBEC

Mintea ta ar trebui sa fie destul de clara astazi, iar comunicarea va fi extrem de buna pentru tine. Vei gasi ca vei avea nevoie de foarte putine cuvinte pentru a obtine punctul tau de vedere. Te vei conecta la persoane de pe mai multe niveluri. Realizeaza ca ai informatii importante de impartasit cu cei din jur. Opinia critica, practica si fundamentata joaca un rol-cheie in activitatile zilei.

TAUR

Daca esti indragostit, o sa-ti placa ziua de azi. Ai putea planifica aproape orice, de la o calatorie scurta pana la o viata plina de copii si nepoti. Chiar daca previziunea ta depaseste uneori spontanitatea, lasa-te luat pe neasteptate. Viitorul va constitui un contrast luminos dupa ce a avut loc intunericul comparativ din ultimele cateva saptamani.

GEMENI

Tu, dintre toti oamenii, vei aprecia nevoia de structura si stabilitate intr-o zi ca aceasta. Aceasta energie practica ar putea lua ceva din distractie din ecuatie. Este posibil sa nu recunoasti la inceput, dar daca nu esti atent, distractia din viata ta ar putea fi cioplita putin cate putin. Asigura-te ca te tii strans de lucrurile care iti dau viata, pasiune si scop.

RAC

Nu te supara pe nimeni in aceasta zi. Timpul tau este prea pretios, iar energia ta prea puternica pentru a pierde pe cei care te vad ca pe un prieten in vreme buna sau pe o carpa emotionala. Concentreaza-te pe propriile tale probleme. Daca cineva are o poveste de spus, spune-i exact ce crezi tu. Nu este nevoie sa plasezi adevarul onest cu o gramada de puf, ca sa faci cealalta persoana sa se simta bine.

LEU

Exista niste nevoi materiale care cantaresc spiritul tau chiar acum? Daca nu poti vedea cum sa rezolvi singur problema, de ce sa nu discuti cu prietenii tai? Ar putea avea niste idei. Astazi, cuvantul "imposibil" a fost exilat din limba romana. Profita de oportunitatea de a cauta solutii in locuri putin probabile.

FECIOARĂ

Esti in mod clar rupt de realitate, asa ca persoana iubita vrea cu orice pret sa te aduca inapoi. Iti atrage atentia ca nu esti deloc realist si chiar daca te superi in sinea ta, ar fi bine sa ii asculti criticile. in ultima vreme te-ai dedicat unor activitati de-a dreptul nesemnificative si ai pierdut din vedere lucrurile care chiar conteaza.

BALANȚĂ

S-ar putea sa iti fie mai usor sa te conectezi cu ceilalti in acest moment. Ar fi bine sa te reconectezi cu prietenii sau membrii familiei cu care ai pierdut legatura. Energia lor poate aduce o viata cu totul diferita, care te-ar putea surprinde cu bogatia ei. Aspectele sunt de asemenea bune pentru a intalni oameni noi. Nu ezita sa iesi si sa amesteci in multime!

SCORPION

Ziua viitoare te poate ajuta sa te desparti de intunericul din jur. O influenta mai jucausa inceasca sa isi faca drum in relatiile tale, in special in angajamentele tale emotionale. Ar putea reimprospata interesul fata de partenerul tau de dragoste. Daca nu ai petrecut prea mult timp cu partenerul tau de viata, ar fi bine sa faci acest lucru acum.

SĂGETĂTOR

Astazi timpul se va opri si ar putea parea ca merge inapoi. Utilizeaza aceasta pauza pentru a reflecta asupra motivatiilor tale. Indiciile oferite de Zodiac par sa sugereze sa rezolvi in prezent intrebari care se refera la soarta unei alte persoane. Poate ca ar trebui sa petreci o perioada de timp luand in considerare si soarta proprie.

CAPRICORN

Actualul tau plan de atac poate sa apara in cateva momete astazi. Acest lucru ar putea fi cauzat de o nevoie emotionala pe care probabil ca nu ai recunoscut-o mai devreme. Problema este ca mintea ta iti poate spune un lucru in timp ce gustul tau iti spune altceva. S-ar putea sa trebuiasca sa pui totul in asteptare in timp ce rezolvi aceasta tulburare interioara. Exista o mare compasiune in aer.

VĂRSĂTOR

Astazi afli in sfarsit detaliile de care mai aveai nevoie sau gasesti formula adecvata de colaborare cu o persoana cu care esti in discutii de mai mult timp. Poti semna un contract sau poti stabili termeni de colaborare avantajosi. Iar daca primesti o propunere noua, ia-o in calcul, intrucat iti poate aduce beneficii frumoase.

PEȘTI

Sistemul solar schimba astazi uneltele si este capabil sa declanseze o mare transformare care va dura cateva zile. Schimbarea se va concentra pe mijloacele pe care le utilizezi pentru a te implini atat in ​​ceea ce priveste cariera, cat si in viata sentimentala. Daca te simti schimbat intr-o oarecare masura prin antrenament sau educatie, te poti astepta sa cauti eliberarea de aceste inhibitii in lunile urmatoare.

Sursa: www.horoscop.ro

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2021

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Oraș
Prima atestare:
1432
Populația:
14516 locuitori
Logo

Călăraşi este un oraş din Republica Moldova, centrul administrativ al raionului Călăraşi. Amplasat pe ambele maluri ale rîului Bîc, oraşul Călăraşi este situat la 49 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia oraşului constituie 14516 de locuitori. Localitatea a fost atestată documentar cu denumirea de Tuzara la 1432 – 1433, cînd Ilie Vodă dăruia slugii sale Staia „satul Tuzora pe Bîc”.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.