17 noiembrie 2021, 19:00 Caleidoscop views 2980
Horoscopul pentru 18 noiembrie 2021
17 noiembrie 2021, 19:00 Caleidoscop views 2980

Horoscopul pentru 18 noiembrie 2021

BERBEC

O schimbare brusca, dar fericita, a circumstantelor de la locul de munca ar putea avea loc astazi. Poate ca esti brusc promovat sau transferat sau poate ca o informatie importanta care duce la progres iti vine in cale. Tehnologia si schimbul de date ar putea juca, de asemenea, un rol in evenimente. Pot fi implicati prieteni sau colegi. Oricum ai privi, aceasta ar putea fi o zi buna.

TAUR

Un prieten apropiat sau partenerul tau ar putea propune o excursie improvizata si s-ar putea sa te decizi sa pleci. Esti nelinistit din cauza asta si poate ca te-ai gandit la mai multe optiuni, dar ideea prietenului tau pare cea mai atragatoare. Daca aceasta este o excursie intr-o tara straina, poate doresti sa studiezi limba. Vei fi surprins de cat de repede poti invata!

GEMENI

O suma de bani neasteptata ar putea provoca haos in casa ta, dar este un fel de pandemoniu interesant si placut! Poate ca acest lucru va face posibile unele modificari necesare sau iti permite sa cumpari niste echipamente, mobilier sau aparate noi. Suna niste prieteni si da-le vesti bune. Poate doresti sa gazduesti o petrecere!

RAC

Informatiile primite astazi ar putea face posibil sa iti schimbi locul de munca, resedinta sau cel putin modul in care gandesti sau lucrezi. S-ar putea sa te simti nervos la perspectiva, dar vei trece totul cu bine. Nu trebuie sa iti fie teama sa mergi cu fluxul si sa faci schimbari. Acesta este doar un obstacol in cursul dezvoltarii tale personale.

LEU

O crestere a abilitatilor tale tehnice iti poate aduce un nou loc de munca sau o crestere a veniturilor. Poate te-ai simtit putin nervos si stresat in ultima vreme, dar acest lucru ar trebui sa se echilibreze acum. Te simti concentrat si tintesti cu atentie spre obiectivele tale. Vei reusi daca continui asa cum esti.

FECIOARĂ

Daca nu esti implicat romantic, te poti astepta ca acest statut sa se schimbe astazi. Ai putea intalni mai mult de o persoana atractiva! O persoana noua ar putea veni in viata ta sau un vechi prieten ar putea parea brusc mai atragator decat credeai. Daca esti implicat, asteapta-te ca energia din jurul partenerului tau sa se schimbe.

BALANȚĂ

Idealismul si unele revelatii mistice interesante te-ar putea face sa vrei sa-ti raspandesti ideile. Poate doresti sa inviti cativa prieteni sa discute. In cea mai mare parte, oamenii vor fi interesati de orice spui. Nu incerca sa impui ceva persoanelor care au indoieli. Vor trebui sa se decida si o vor face la timpul lor.

SCORPION

Sperantele si obiectivele unui grup cu care esti asociat te inspira. S-ar putea sa faci sacrificii personale pentru a le asigura succesul. Aceste sacrificii sunt temporare, pentru ca vei participa la norocul grupului. Succesul personal este, de asemenea in plan, dar poate necesita o schimbare perturbatoare. Mergi cu fluxul si nu lasa indoielile de sine sa va retina.

SĂGETĂTOR

Succesul brusc si neasteptat ar putea duce la o marire de salariu la fel de neasteptata. Este posibil ca prietenii sa te fi indrumat in directia care te-a pus in locul potrivit la momentul potrivit. Nu fi surprins daca acest lucru te catapulteaza in circumstante de viata complet diferite. Profita la maximum de aceasta pauza. Nu te odihni pe lauri, altfel succesul tau ar putea disparea la fel de repede cum a aparut.

CAPRICORN

Un val de optimism si entuziasm te-ar putea propulsa intr-o stare de spirit mai pozitiva si ai putea realiza minuni. Circumstantele pot fi rasturnate pentru ca o mutare este posibila, la fel si o schimbare in munca ta. Succesul si norocul sunt pe drum atata timp cat le lasi sa se intample!

VĂRSĂTOR

Perspectivele si revelatiile bruste iti pot permite sa faci unele schimbari mult dorite. O pauza norocoasa ti-ar putea aduce o suma de bani neasteptata. Visele neobisnuite te pot distra in timpul noptii. Urmareste-le, deoarece ar putea contine mesaje care te pot ajuta sa realizezi orice doresti. Aceasta este o zi cu evolutii norocoase si surprize placute.

PEȘTI

Un vechi prieten pe care nu l-ai mai vazut de multa vreme ar putea reaparea brusc. Vei fi surprins de realizarile acestei persoane. Aceasta intalnire sau circumstantele care o inconjoara ar putea marca un punct de cotitura pentru tine. Poate ca aceasta persoana te inspira sau oamenii pe care ii intalnesti prin intermediul ei fac diferenta pentru tine. Aceasta va fi o zi ciudata, semnificativa. Profita din plin de ea!

Sursa: www.horoscop.ro

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2021

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
sec. XX
Populația:
386 locuitori

Mincenii de Sus este un sat din cadrul comunei Mincenii de Jos, raionul Rezina. Satul este așezat pe un platou cu înălțimea de 273 m. Mincenii de Sus este situat la o distanță de 30 km de orașul Rezina și la 84 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 386 de oameni. Satul Mincenii de Sus a fost înființat la mijlocul secolului al XIX-lea.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.