10 noiembrie 2021, 19:00 Caleidoscop views 2569
Horoscopul pentru 11 noiembrie 2021
10 noiembrie 2021, 19:00 Caleidoscop views 2569

Horoscopul pentru 11 noiembrie 2021

BERBEC

Te simti minunat si arati grozav asa ca te poti astepta sa atragi niste priviri admirative! Singurul dezavantaj al acestui lucru este ca te simti mai puternic decat esti. Daca incerci sa faci prea multe astazi, s-ar putea sa te obosesti si sa te simti epuizat maine. Mananca corect, odihneste-te suficient si relaxeaza-te. Vei realiza tot ceea ce trebuie sa faci.

TAUR

O ceata romantica inconjoara relatiile amoroase si putea sa te gandesti ca partenerul tau romantic a iesit dintr-un basm. Cu toate acestea, chiar si eroii si eroinele din cartile de povesti au defecte – dar defectele pot fi dragute! Energia ta creativa ar trebui sa fie foarte mare. Proiectele artistice pot avea ceva care le sporeste calitatea si impactul.

GEMENI

Astazi poti gazdui o intalnire de grup sau un alt eveniment social. Oaspetii tai pot fi inclinati din punct de vedere artistic sau spiritual. Seara ar trebui sa fie un succes social si o experienta inspirata. Inainte de a veni, asigura-te ca totul este la locul sau si functioneaza, de la becuri la echipamente de bucatarie. Nu doresti ca unele defectiuni minore sa iti strice seara.

RAC

Daca te-ai gandit sa urmezi o cariera in scris, aceasta este ziua pentru a incepe. Mintea ta este deosebit de ascutita si imaginatia ta bogata. Evolutii neobisnuite, in mare parte pozitive, ar putea avea loc in cartierul tau. S-ar putea sa nu stii exact ceea ce se intampla si ar putea circula o multime de zvonuri nefondate. Rezerva-ti orice parere pana cand stii adevarul.

LEU

Chestiunile legate de bani continua sa mearga bine, desi nu te simti atat de sigur pe cat ar trebui. Un talent necunoscut anterior, poate pentru arte ar putea iesi la iveala. Ai putea cauta modalitati de a-l antrena. Poate doresti sa explorezi diferite optiuni. Decizia ta s-ar putea sa te surprinda.

FECIOARĂ

Astazi ar trebui sa te simti deosebit de idealist si proiectezi o aura care atrage mai multa atentie, cum ar fi privirile admirative. Iubirea ar trebui sa mearga bine acum, deoarece o atmosfera de basm iti patrunde in viata. Bucurate de asta cat mai poti. Vei reveni la realitate in cateva zile!

BALANȚĂ

S-ar putea sa te plimbi intr-o ceata romantica, cu capul in nori. Totul poate parea perfect si minunat – poate prea minunat pentru a fi adevarat. Lucrul cu echipamente de orice fel, poate computere sau alte dispozitive electronice te-ar putea ajuta sa te agati de realitate. Ai putea profita de aceasta ocazie pentru a te pregati in grafica computerizata sau ingineria a sunetului.

SCORPION

Notiunile romantice par sa fie energia care te conduce astazi. S-ar putea sa vezi un prieten de multa vreme intr-o lumina noua, chiar ca pe un posibil partener romantic. Un grup ar putea parea a fi raspunsul la toate problemele tale si ai putea fi brusc convins ca ai cei mai minunati prieteni din lume. O astfel de perspectiva poate fi buna atata timp cat nu incepi sa crezi ca toata lumea este perfecta!

SĂGETĂTOR

Pentru ca in cariera totul pare sa mearga bine, s-ar putea sa te rasfeti in vise in care esti in varful piramidei, poate chiar celebru! Acesta este un loc bun pentru a incepe drumul catre avansare, dar nu ramane acolo. Foloseste-ti practicul pentru a stabili un curs de actiune viabil. Visele nu se implinesc de la sine. Se manifesta prin planificare si munca asidua.

CAPRICORN

Mintea ta s-ar putea sa se concentreze pe subiecte spirituale sau filozofice si sa ia in considerare idei noi si fascinante. Unele dintre acestea pot veni din surse indepartate, ceea ce te-ar putea face sa te gandesti sa calatoresti. Fa o plimbare inainte de a merge la culcare sau nu vei ajunge niciodata sa adormi cu toate aceste idei zbarnaind prin minte!

VĂRSĂTOR

Romantismul ar putea ocupa un loc fruntas in gandurile tale astazi si ai putea avea niste vise neobisnuite in seara asta. Ar putea fi romantice sau s-ar putea dovedi inspirationale artistic. Noteaza-le, pentru ca pot dezvalui fapte noi despre tine, care ar putea face diferenta. Gandurile tale despre bani ar putea oscila intre incredere si panica. Nu pierde din vedere faptele!

PEȘTI

Astazi, mintea ta poate concentrata in dragoste. Daca esti casatorit, te vei apropia de partenerul tau. Daca esti singur, dar implicat, relatia ar putea trece la urmatorul nivel de angajament. Daca nu esti implicat, asteapta-te sa intalnesti pe cineva nou si interesant. Sentimente calde de unitate si intimitate iti pot umple inima. Priveste si accepta-ti partenerul asa cum este.

Sursa: www.horoscop.ro

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2021

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1588
Populația:
2907 locuitori

Prajila este un sat şi comună din raionul Floreşti. Din componenţa comunei fac parte localităţile Antonovca, Frunzești, Prajila și Mihailovca. Localitatea se află la distanța de 14 km de orașul Florești și la 137 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 2907 oameni. Satul Prajila a fost menționat documentar în anul 1588.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.