02 noiembrie 2021, 19:00 Caleidoscop views 2414
Horoscopul pentru 3 noiembrie 2021
02 noiembrie 2021, 19:00 Caleidoscop views 2414

Horoscopul pentru 3 noiembrie 2021

BERBEC

Mintea ta s-ar putea indrepta catre anumite activitati intelectuale pe care ai fost prea ocupat pentru a le investiga. Vei avea o stare de curiozitate atat de mare incat nu vei rezista chiar daca alte lucruri intervin. Cartile, filmele, site-urile web sau orice informatie despre subiectul tau iti ofera un moment de gandire. Conversatiile cu prietenii se dovedesc si ele intrigante.

TAUR

S-ar putea ca unele documente legale referitoare la bani sa fie executate astazi. Mintea ta este deosebit de rapida si agila, asa ca poti avea grija de ea eficient, eliberandu-te pentru activitati mai placute, cum ar fi intalnirea cu prietenii sau un partener. Discutiile referitoare la stiinta, psihologie sau subiecte oculte ar putea domina timpul tau.

GEMENI

Evenimentele sociale te-ar putea pune in contact cu oameni noi intriganti care iti impartasesc interesele. Aceasta ar trebui sa fie o experienta imbucuratoare. Gandirea ta este rapida si agila, iar curiozitatea ridicata. Asa ca vei castiga foarte mult din anumite conversatii. Poate iti vei face chiar planuri sa participi la prelegeri sau ateliere cu noii cunostinte, astfel incat sa poti afla mai multe despre ceea ce te intereseaza.

RAC

Astazi s-ar putea sa doresti sa petreci ceva timp in gradina. De fapt, s-ar putea sa a o serie de sarcini de indeplinit prin casa si curte, dar este posibil sa ai si cativa prieteni in asteptare. Poti sa iti indeplinesti treburile rapid si chiar sa creezi moduri noi si inovatoare de a le face! Conversatiile interesante iti alimenteaza curiozitatea atunci cand petreci timp cu prietenii tai.

LEU

Explorarea intereselor tale intelectuale iti poate declansa curiozitatea, desi orice cunostinte acumulate pot aduce mai multe intrebari decat raspunsuri! De asemenea, vei dori sa te intalnesti cu prieteni apropiati sau cu partenerul tau pentru a discuta despre aceste noi informatii. Vei invata de la ei si ei vor invata de la tine, asa ca pana la sfarsitul zilei risti sa ai o adevarata aventura.

FECIOARĂ

O serie de tineri vizitatori ar putea veni la tine acasa cu stiri de transmis si informatii de impartasit. Probabil ca iti vei petrece cea mai mare parte a zilei lucrand prin casa sau curte, lucru care iti place foarte mult. Conversatiile iti hranesc intelectul si iti trezesc curiozitatea. Te vei simti foarte pozitiv in ceea ce vei alege sa faci.

BALANȚĂ

Este posibil ca telefonul tau sa nu inceteze sa sune astazi. Prietenii si familia pot avea vesti bune si informatii interesante de impartasit, asa ca vei dori sa petreci mult timp vorbind cu ei. S-ar putea sa afli despre cateva carti recent lansate care te intereseaza dar vei avea de rezolvat si o serie de comisioane.

SCORPION

Aceasta este o zi grozava pentru a planifica noi proiecte. Mintea ta poate fi deosebit de rapida si plina de idei. Acestea s-ar putea dovedi a fi destul de valoroase. Noteaza ideile pe care nu le poti folosi imediat pentru a nu le uita. Cartile, revistele, conversatiile si internetul pot fi surse bogate de inspiratie.

SĂGETĂTOR

Mintea ta ar putea fi deosebit de activa astazi. Poate vei descoperi un nou talent pe care nu stiai ca il ai, cum ar fi scrisul, desenul sau vorbitul. Idei pentru povesti, schite sau prelegeri pot veni multe si rapide. Scrie-le. Calculatoarele sunt deosebit de utile acum. S-ar putea sa trebuiasca sa executi niste documente referitoare la bani, dar acest lucru ar trebui sa fie realizat rapid si usor.

CAPRICORN

Intuitia ta a este deosebit de activa de ceva vreme. Astazi ai putea decide sa o folosesti in practica. Ai putea lua in considerare o clasa sau un atelier care iti creste capacitatea de a comunica. Pe scena ar putea aparea noi prieteni care impartasesc acest interes. Oricare ar fi ideile sau intuitiile care iti apar in cale, pot proveni din planurile superioare. Scrie-le.

VĂRSĂTOR

Urmarirea intereselor intelectuale poate duce la activitati de grup in care intalniti altii interesati de aceleasi subiecte. O multime de informatii ar putea veni in calea ta si iti va face placere sa discuti despre ele. Noi prietenii si linii catre alte interese posibile ti s-ar putea arata.

PEȘTI

S-ar putea sa ai cateva proiecte in minte la care vei dori sa lucrezi astazi. Mintea ta este deosebit de rapida si agila si ai o multime de idei grozave care pot face lucrurile sa iasa asa cum iti doresti. Conversatiile cu cei apropiati iti pot oferi si mai multe posibilitati. Indiferent la ce alegeti sa lucrezi, ar trebui sa fii multumit de rezultate.

Sursa: www.horoscop.ro

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2021

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1618
Populația:
1155 locuitori

Dolna este un sat şi comună din raionul Străşeni. Dolna este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 30 km de orașul Strășeni și la 53 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1155 de oameni. Satul Dolna a fost menționat documentar în anul 1618.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.