29 octombrie 2021, 19:00 Caleidoscop views 2439
Horoscopul pentru 30 octombrie 2021
29 octombrie 2021, 19:00 Caleidoscop views 2439

Horoscopul pentru 30 octombrie 2021

BERBEC

Ocupa-te de situatii in loc sa le lasi sa preia controlul asupra ta. Acest sentiment de independenta si incredere in sine ii poate ameninta pe altii. Sunt unii care se simt in siguranta stiind ca te bazezi pe ei. Aceasta este una dintre acele zile in care s-ar putea sa te simti putin obosit dar totul va trece de la sine.

TAUR

S-ar putea sa te simti ca un mediator intre doua tabere sau s-ar putea sa fii cel care are nevoie de mediere. Marea problema a tensiunii de astazi este ca o parte ar putea fi incapatanata si legata de fapte si adevar, in timp ce cealalta este legata de o perspectiva mai larga, nu neaparat una realista. Faptele s-ar putea deforma in toate directiile, in functie de cine le livreaza.

GEMENI

Ai grija sa nu iei totul ca pe o ofensa personala. Actiunile neconsiderate ale altora te pot rani emotional, dar nu trebuie. Atata timp cat esti capabil sa mentii o perspectiva sanatoasa asupra situatiei, vei vedea ca multe dintre comportamentele care te supara sunt rezultatul nesigurantelor altcuiva, spre deosebire de lipsa de afectiune a acestuia fata de tine.

RAC

Tensiunea dificila poate fi frustranta pentru tine. S-ar putea sa te intrebi de ce lumea nu se poate intelege. Raspunsul ti se poate parea simplu, cu atitudinea ta simpla. Din pacate, exista ego-uri mari si atitudini nerealiste implicate iar asta face dificil pentru oameni sa vada lucrurile atat de simplu. S-ar putea sa descoperi ca cel mai bun lucru pe care il poti face este sa te indepartezi.

LEU

Pot aparea tensiuni intre prieteni atunci cand cineva se simte brusc ca o a treia roata la caruta. Fa tot ce poti pentru a ramane concentrat pe subiecte la care toata lumea poate contribui in mod egal. A ramane uniti este cheia din aceasta zi. Impreuna sunteti aliati extrem de puternici, in timp ce divizati, puteti fi cei mai mari dusmani.

FECIOARĂ

Spiritul tau plin de viata si imaginatie este in ton cu colectivul. Nevoia unei constiinte lumesti si a unei umanitati in evolutie a devenit mai evidenta pentru tine pe masura ce trece timpul. Aceste probleme apar astazi, dar nu fi surprins daca primesti o verificare a realitatii. Visele tale pot fi nerealiste. Cineva ar putea incerca sa-ti sparga bula, asa ca fii atent. Nu pierde din vedere obiectivele tale.

BALANȚĂ

Tocmai cand incetinesti, simplifici si planifici, lucrurile incep din nou sa prinda viteza. Imaginatia ta incepe sa zboare si stabilizarea iti va impiedica spiritul creativ. Ultimul lucru pe care mintea ta artistica vrea sa-l faca este sa incetineasca. Rezolvarea acestui conflict interior poate fi dificila, dar este posibila. Aceste doua parti sunt in aceeasi echipa, nu opuse. Daca lucreaza impreuna, poti atinge orice obiective.

SCORPION

Simtul tau jucaus te-ar putea baga in necazuri. Acest tip de atitudine s-ar putea confrunta cu cineva care incearca sa ramana concentrat pe sarcini si sa ia lucrurile in serios. Poate fi dificil pentru tine sa stii cat de departe sa impingi o situatie. Poate vrei sa fortezi cealalta persoana sa se alature escapadelor tale, dar tine cont si de nevoia de a te acomoda si de a deveni serios.

SĂGETĂTOR

Gadget-urile si dispozitivele noi care ar trebui sa faciliteze realizarea anumitor sarcini pot cauza de fapt mai multa confuzie. De multe ori preferi sa faci lucrurile in mod demodat. Chiar daca oamenii rad de tine, ai tendinta de a insista ca vechea cale este cea mai buna. Fa-ti timp pentru a finaliza treburile si sarcinile de astazi.

CAPRICORN

Ai grija sa nu depasesti limitele cu sarcasmul tau. Unii oameni iau in serios comentariile tale. Nu toata lumea iti intelege umorul. Acest lucru ar putea face comunicarea neclara uneori. Ofera o poveste simpla, fara exagerare sau infrumusetare, pentru a face lucrurile mai suculente. Nu spune doar adevarul – spune tot adevarul. Te vei simti mai bine in privinta situatiei.

VĂRSĂTOR

Imaginea de sine ar putea fi o problema dificila pentru tine. Poate ai pictat o imagine falsa despre tine in ultima vreme in efortul de a iti acoperi nesiguranta. Este posibil sa nu fi exprimat anumitor oameni cum te simti. Cand te uiti intr-o oglinda, poti descoperi ca persoana pe care o vezi este destul de diferita de persoana pe care o vad ceilalti. Acest conflict te poate pune in unele situatii incomode.

PEȘTI

S-ar putea sa simti ca nu ai la cine sa apelezi cand ai nevoie de ceva. Realitatea este un lucru infricosator de infruntat. Ultimul lucru pe care vrei sa-l faci este sa fii serios dar iti este greu sa obtii satisfactie din lumea fanteziei tale. Visele tale te atrag, dar iti este frica sa cedezi acestei tentatii pentru ca simti un puternic simt al datoriei fata de alti oameni si locuri.

Sursa: www.horoscop.ro

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2021

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1925
Populația:
549 locuitori

Regina Maria este un sat şi comună din raionul Soroca. Din componenţa comunei fac parte localităţile Lugovoe și Regina Maria. Localitatea se află la distanța de 17 km de orașul Soroca și la 169 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 549 de oameni. Satul Regina Maria a fost înființat în anul 1925.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.